USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Карантин на Волині охопив 220 тисяч дошкільнят, учнів і студентів

13 Березня 2020 14:37
Через запроваджений карантин на території Волинської області не працюють 1128 закладів освіти, а 220 тисяч вихованців садочків, учнів і студентів залишаються удома.

Про це йшлося 13 березня під час брифінгу в приміщенні облдержадміністрації щодо недопущення поширення коронавірусу у Волинській області.

Нагадаємо, в середу, 11 березня, карантин ввели на території всієї України. А в четвер, 12 березня, офіційно затвердили перелік заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції на території Луцька.

Читайте ще: «Підстав, аби закуповувати маски чи продукти немає». На Волині розповіли, коли коронавірус піде на спад

Керівниця управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна розказала, що запровадження карантину не означає зупинки навчального процесу. Навчання продовжується, але не у групі.

«Дуже прошу батьків звернути увагу на те, що учні мають виконувати всі завдання, які їм надходять онлайн», – сказала Людмила Плахотна і додала, що педагогічні колективи продовжують ходити на роботу.
У цілому на карантин на території закрито 1128 освітніх закладів, 220 тисяч вихованців яких зараз перебувають удома.

Водночас керівниця управління освіти відзначила, що батьки можуть брати вихідні чи лікарняні у зв’язку з необхідністю догляду за дитиною.

Своєю чергою, заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак нагадала, що через карантин оголошено рекомендації призупинити роботи кінотеатрів, театрів, басейнів, спортивних залів, торгових центрів і т. д.

«Ми видали рекомендації, однак закрити торгові центри ми не можемо. Передусім йдеться про свідомість громадян», – сказала Тетяна Щербак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus