USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Карпати» не вийдуть на матч з «Волинню», - соцмережі

14 Березня 2014 14:52
Львівські "Карпати" не гратимуть проти луцької "Волині" у матчі 21-го туру чемпіонату України. Про це повідомив ведучий "ПроФутболу" Ігор Циганик.

"Інтриги продовжуються... ПЛ не зареєструвала новачків "Карпат". "Карпати" не вийдуть завтра на гру!", - написав Циганик у своєму Twitter.

Нагадаємо, сьогодні гравці луцької «Волині» мали відбути до Львова на календарний матч 21 туру проти місцевих «Карпат».

Футболісти та тренери "Волині" на зважають на цю інформацію і готуються до західноукраїнського дербі за графіком, оскільки офіційної відмови брати участь у грі з боку львів'ян не надходило.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
фан Показати IP 14 Березня 2014 15:29
Менше слухайте тих д**билів з профутболу , бо то козли .Всіх запрошуємо на матч .Матч буде благодійним , на користь хворих євромайданівців.Виродки тільки відшивають людей , тільки для чого це на волинських сайтах???
ВН не брешіть! Показати IP 14 Березня 2014 17:41
В львівських "Карпатах" заперечили повідомлення журналіста і коментатора Ігоря Циганика про те, що команда не вийде на матч 21-го туру проти луцької "Волині" через конфлікт з Прем'єр-лігою. Як зазначили в клубі, команда готується до гри в звичайному режимі. Матч "Карпати" – "Волинь" відбудеться в субботу, 15 березня. Гра розпочнеться о 17:00.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus