USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майбутні Тимощуки та Михалики позмагаються за Кубок Волині

21 Березня 2014 18:46
Шляхом жеребкування визначили учасників групового та фінального етапів змагань турніру «Весняний кубок Волині 2014» серед дітей 2003 та 2004 років народження.

Опонентів визначали шляхом жеребкування. Вирішувати долю команд доручили тренеру, відомому у минулому гравцю «Волині», а також збірної України Роману Максимюку.

Також присутні під час жеребкування представники команд обговорили чимало організаційних питань, що стосуються безпосередньо процедури гри. Серед іншого, визначили тип взуття для гравців, кількість дозволених замін, регламент їх проведення, тощо.

Всього заявку на участь подали 16 команд з міст та районів Волині. Організатори розповідають, що такий турнір проводиться вперше, і як для першого разу така кількість учасників є доволі хорошим результатом.

Юні футболісти будуть грати на повноцінних штучних футбольних полях, розміром 60 на 40 метрів. Організатори зазначають, що про такі умови раніше можна було тільки мріяти. Мовляв, не було професійних майданчиків такого формату, тому приходилось ділити звичайне поле навпіл, і так проводити гру. Обслуговувати змагання будуть судді, які навчаються у школі арбітрів.

Організатори від імені Федерації футболу Волині та від Віталія Кварцяного пообіцяли, що суддівство буде максимально об’єктивним та неупередженим. З їх слів, це дуже важливо під час такого турніру, оскільки діти мають зрозуміти, що все чесно і перемагає найсильніший.

Згідно з результатами жеребкування, команди зіграють наступним чином:

Група «А»

«ВІК 2003» - ДЮСШ Турійськ;

«Штурм» (Гімназія №4) - ЗОШ №16;

ДЮСШ Турійськ – «Штурм» (Гімназія №4);

«ВІК 2003» - «Штурм» (Гімназія №4);

ЗОШ №16 - ДЮСШ Турійськ;

Група «Б»

«Волинь – 2004» - «Денді»

ДЮФК «Волинь» - ДЮСШ Ківерці

ДЮСШ Ківерці – «Волинь – 2004»

«Денді» - ДЮФК «Волинь»

«Волинь – 2004» - ДЮФК «Волинь»

ДЮСШ Ківерці - «Денді»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus