USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Карпати» -«Волинь»: напередодні матчу

12 Березня 2015 22:49
Матч «Карпат» і «Волині» у п`ятницю відкриє програму 17-го туру УПЛ.

Західноукраїнське дербі відбудеться у Львові на стадіоні «Україна» о 19.00. Про це йдеться на сайті ФК «Волинь».

Трансляцію зі Львова вестиме канал «2+2», коментуватиме матч Володимир Звєров. Відзначимо, що до Львова приїде й численна група фанатів «Волині».

Перед цим матчем команди розділяють аж 16 очок, але не забуваймо, що, по-перше, з львів`ян знято 9 очок відповідно рішень КДК ФФУ, а, по-друге, «левів» підганятиме в битві з «хрестоносцями» й чинник прикрої для них поразки у весняному матчі 2014 року. 15 березня «Волинь» мінімально перемогла завдяки супер-пасу Бікфалві та кинджальному удару Козьбана наприкінці гри. Це була перша за 10 років перемога «Волині» у західноукраїнському дербі.

«Карпати» наразі йдуть останніми в турнірній таблиці, мінімально програвши «Дніпру» в останньому турі. Хоча дивилися львів`яни непогано, особливо у другому таймі.

«Волинь» задовольнилася лише нічиєю у виграшній за моментами грі проти «Чорноморця» (1:1). Є що доводити у п’ятницю й лучанам, адже в матчі першого кола у Луцьку «хрестоносці» програли 0:2 (Балажіц, Кожанов, вилучення Сімініна на 90 хв.).

Всього суперники зіграли в чемпіонатах 21 матч. У позитиві «Волині» 9 перемог і 2 нічиї, в негативі - 10 поразок, різниця голів: 20 – 21.

Інші цікавинки дербі такі:

- проти своєї колишньої команди може зіграти вихованець «Карпат» Богдан Шуст;

- «Карпати» не можуть виграти вже три тури поспіль;

- кращий бомбардир у матчах Волині і Карпат серед діючих гравців – «карпатівець» Денис Кожанов (3 голи).

Польові гравці «Волині» зіграють у білій формі, «леви» будуть у зеленому. Судитиме матч Сергій Березка.

Чекаємо 13 березня, трансляція на «плюсах» розпочнеться о 19.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus