USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Каськів заявив, що його ніхто не заарештовував в Панамі

25 Серпня 2016 15:31
Екс-керівник Держагентства з питань залучення інвестицій Владислав Каськів, якого як заявляв Юрій Луценко затримали в Панамі, спростував інформацію про арешт та затримання.

Про це він написав у блозі для "Української правди".

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що 18 серпня в Панамі затримали колишнього голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва, який був оголошений в розшук за статтею 191 (розкрадання) КК України і інші службові злочини. Як відомо, у 2010-2014 роках Каськів був головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України. Окрім того, у травні 2015 року голова МВС Арсен Аваков повідомляв, що Каськів (у 2010-2014 роках був головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України), є фігурантом кримінального провадження щодо заволодіння 2 мільярдів гривень державних коштів, переховується в Австрії. А вже у липні 2015 року стало відомо, що екс-голова Держінвестпроекту Владислав Каськів "вивів" з України 255 мільйонів гривень.

"Вже декілька днів спостерігаю за спробами різних офіційних осіб пояснити ляп з повідомленням про мій арешт в Панамі. Не затягуючи інтригу, повідомляю: нічого з того, що було сказано офіційними особами України, не відповідає дійсності: мене ніде не затримували і, тим більше, ніколи не арештовували ні в Панамі, ні будь-де ще", - зазначив Каськів.

Він додав, що на нього також немає картки Інтерполу. Каськів також опублікував фото, на якому він стоїть поруч з поліцейським і зі свіжим, з його слів, номером панамської газети.

Крім того, він опублікував документ, суть якого, як розповів Каськів, полягає в тому, що "панамська міграційна служба запросила мене на співбесіду для з'ясування міграційного статусу при перетині кордону з Коста-Рікою, куди я планував поїхати з друзями і сім'єю".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
таки так Показати IP 25 Серпня 2016 16:44
якби навіть і затримали і що далі? хоч один сидить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus