USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кензов зніматиме кліп у Луцькому замку? ФОТО

17 Березня 2012 14:27
Ідея знімати майбутній кліп саме у замку Любарта виникла у суперфіналіста Х-фактору, «співучого репера» Олега Кензова під час візиту до Луцька. Співак відвідав визначні місця облцентру Волині та виступив у клубі «Зефір». Однак представник продюсерського центру каналу СТБ, який супроводжував Кензова, наголосив, що наразі зйомка кліпу в Луцьку - лише ідея.

Так, вечірка, організована креативною студією Delight, відбулась у клубі «Зефір» 16 березня. За словами організаторів, заходи такого формату у Луцьку досі не проводились. «Поєднання спеціального виступу з активною вечіркою, двоє МС на сцені, динамічна зміна програми - ми намагались цікаво наповнити вечір», - зазначив один з представників Delight.

«Наразі наша мета - підняти загальний рівень клубного життя міста. Ну і, очевидно, прагнемо розказати про себе», - додали креативщики.


До виступу зірці «Х-фактору», катаючи його по Луцьку на білому лімузині, показували місто, зокрема замок Любарта.

Щоправда, потрапити до фортеці вчора не вдалось - була занадто пізня пора. Гості насолодились лише вечірньою панорамою міста. Повноцінну екскурсію їм організують вже сьогодні.

Сам співак усіляко намагався дізнатись якомога більше про Луцьк. Бо ще на момент виступу його знання обмежувались Старим містом, замком та напевне клубом, у якому пройшло дійство. Команда Кензова не лишалась осторонь та намагалась підказати співаку, до прикладу, у якому році побудували Луцьк та як звати «того литовського чувака, який звів замок».

Щодо виступу, то він пройшов очікувано гучно. На сцену Олег Кензов вийшов у чорних окулярах та, не зважаючи на гарячу атмосферу в клубі, в куртці.
Він звісно наголосив на тому, що, саме у Луцьку – найгарніші дівчата. На що жіноча половина присутніх відреагувала гучними оплесками. Щоправда, половиною таку кількість назвати важко. Більшість гостей склали саме слухачки.

Вочевидь, кожна з них прагла стати саме тією, для якої Олег виконує свої ліричні пісні. Бо ж слово «кохаю», як зазначив сам Кензов, варто говорити одній дівчині за все життя.

Загалом же зала клубу була щільно наповнена охочими почути та побачити «живу зірку». А враховуючи товариськість та відкритість Олега, можна припустити, що вже сьогодні добра сотня лучанок змінить свої аватари у соціальних мережах на чудові фото в обнімку з фіналістом Х-фактору.

Утім, не одні дівчата прийшли послухати творчість музиканта. Були серед присутніх гостей і власники різних закладів, арт-директори, ді-джеї та починаючі виконавці.

Олег же, своєю чергою, спілкувався з публікою українською мовою та виконував відомі хіти. Однак до усім знайомих композицій співак зумів додати дечого унікального.

Поміж рядків, до прикладу, пісні Леоніда Агутіна та Володимира Прєснякова «Аеропорти», Кензов речитативом прочитав рядки власного вірша. У них, звичайно, йшлося про любов та, зокрема, про те, що чоловіки теж плачуть.

Урізноманітнив власним авторством музикант і інші композиції. А щодо найпершої пісні на сцені нічного клубу – нею став шлягер Тома Джонса «She is a lady».

Серед виконаних Кензовим пісень були і інші хіти. Такі як The Beatles «Oh! darling», Віктор Павлик «Ти подобаєшся мені», відома композиція «Я люблю буги-вуги» з кінофільму «Стиляги», знана пісня групи Ласковый Май «Седая ночь» тощо.

Особливо гаряче луцька публіка сприйняла пісню Олександра Сєрова «Я люблю тебя до слёз», з якої в принципі почало змінюватись життя Олега, та композиція, якою завершив свій виступ Кензов - «Я скучаю по тебе» Сергія Трофима.

Однак у коментарі «ВН» співак наголосив, що, незважаючи на те, що наразі він співає хіти інших виконавців, у планах – запис власних пісень. Він сам пише і слова, і музику. Так, на сторінках Олега Кензова в соціальних мережах висвітлені авторські вірші музиканта. Ними, зокрема, він доповнював виступ на сцені.

«Хочу заявити про себе, як окремий співак, зі своїм кругозором, власними вподобаннями в музиці. Я сам пишу, у мене є свій підхід до цього. Тому прагну передати слухачеві саме своє бачення», - поділився співак.

За його словами, це буде музика r-n-b із високими вокальними партіями та речитативом.

А щодо кліпу, який, імовірно, зніматимуть у замку Любарта, Кензов додав: «Перше судження у більшості – найбільш правильне. І тому, якщо виникло таке бажання, якщо я запланував, то так воно і буде. Я зніму обов’язково такий кліп».

Своєю чергою, представник продюсерського центру каналу СТБ Олексій уточнив, що наразі такі наміри мають лиш форму ідеї. Мовляв, команда поки – в пошуці. «Дещо розглянули, дещо прийняли на замітку, однак кінцевий продукт – ще не сформований», - пояснив він.

Також співак висловився і з приводу своєї участі у шоу «Х-фактор», де він потоваришував і з нашим краянином Аркадієм Войтюком. Зокрема він вважає, що Аркадію для перемоги не вистачило… сольної роботи. Мовляв, якби той працював самостійно, шанси на перемогу значно зросли б.

Наразі ж у Олега Кензова - на три роки підписаний контракт із каналом СТБ. Його представники вкладають кошти у промоцію та «розкрутку» співака. «Кого-кого, а мене вони гріють», - висловився суперфіналіст проекту.

На питання, що із того, що змінилось в житті, тішить його найбільше, Олег Кензов зазначив: найбільше цінує і відчуває те, що знаходиться на своєму місці. Мовляв, пройшовши досить «колючий» шлях, втративши багато з досягнутого, музикою він повернув себе.

«Я завжди мріяв стати співаком, створювати музику, яка комусь потрібна. З появою у моєму житті Х-фактору це сталось. Найбільше у своєму житті я кохаю свою маму та музику. Тож у плані реалізації музика – це моє все», - додав наостанок Олег.

«Поряд з тим, що це дуже приємна та харизматична людина, почути такий голос не часто вдасться. Він страшенно віддається публіці, його енергетика дивує», - поділилась враженнями гостя вечірки Ольга.

На заході був присутній Олександр, композитор спеціального гостя заходу Kovalero, який розпочинав концертну частину вечірки. З його слів, найприємніше здивував голос співака. «Можливо, подекуди не вистачило інтонації, однак голос та енергетика – це було сильно», - узагальнив він.




Підготувала Альона ТРОХИМЧУК
Фото Дмитра ЛОПАТІНА та Наталі ГЕРАСИМЯК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 79
джанго Показати IP 17 Березня 2012 17:30
фигня еще та. редкая некачственная ПОПСА! в Украине маса рально талантливых груп о которых надо расказывать!!!!!!!! вот епт
miss Ferrari до джанго Показати IP 17 Березня 2012 22:31
ну не скажи, не согласна с тобой совсем! всё прошло на высоте и народ доволен! это только начало грандиозного проекта)
инкогнито до джанго Показати IP 18 Березня 2012 09:19
попса ты.он талантлив
100500 Показати IP 17 Березня 2012 21:47
Хто всі ці люди?...
111 Показати IP 17 Березня 2012 22:49
то типу Козловського? хоч побачив перший раз на фото, ще треба десь почути це диво...
9 Показати IP 17 Березня 2012 22:51
тьху
33-й квартал Показати IP 18 Березня 2012 08:22
Вперше тут прочитав про якогось Кензова - добре працює в нього піар-підтримка, дає заробити провінційним ЗМІ.
Катя Показати IP 18 Березня 2012 09:16
У Олега там походу звездная болезнь
DK Показати IP 18 Березня 2012 10:23
заводы стоят, а в стране одни диджеи ***ять
un.limited до DK Показати IP 18 Березня 2012 21:11
Здається, подібний коментар з'являється в коментарях до різних подій уже не вперше, так? ) цікаво, а що ВИ робите? )
Лучанка Показати IP 18 Березня 2012 11:27
Поки не прогуглила:) не знала навіть хто це такий!!! =) А є навіть таке: http://vk.com/kenzov Н да)))...
Anna Показати IP 18 Березня 2012 11:58
А как на меня то нормально,можно иногда послушать
Я Показати IP 18 Березня 2012 12:29
люди,нема у нього зіркової хвороби)) усі хто були в клубі могли спокійно з ним поспілкуватися і сфотографуватися)) це класна і дуже позитивна людина)
Чуйна Показати IP 18 Березня 2012 13:48
У Луцьку обіцяв кліп у Луцькому замку, в Кам'янці-Подільському пообіцяє в їхній твердині, у Хотині...))
111 Показати IP 18 Березня 2012 13:56
Дякуємо Олегу за чудовий вечір!!!! За позитив, за щирість і віддачу публіці!!! Грандіозний виступ і прекрасна людина!!! З нетерпінням чекаємо на наступні виспупи у Луцьку!!!
paganini Показати IP 18 Березня 2012 14:06
херня этот кензов никакого таланту только зад умело лижит кому надо ещё и людей г...ном поливает!!!отстой!!!
Про100 Даша до paganini Показати IP 18 Березня 2012 15:54
Ну если тебе завидно так и напиши!
paganini до Про100 Даша Показати IP 19 Березня 2012 14:56
дура рот закрой тоже мне нашлась!
Про100 Даша Показати IP 18 Березня 2012 15:53
Знаете что, просто вы завидуете что репер который только мечтал о большое сцене,стал извесным на много стран.Его везде приглашают и хотят увидеть в России, Белорусии,Молдовии,... можно ещё перечислять. Просто так и напишите что вам завидно.
Лучанка до Про100 Даша Показати IP 18 Березня 2012 22:15
.Его везде приглашают и хотят увидеть в России, Белорусии,Молдовии. Особливо ці 3 країни є найрозвинітушіми у світі)))
Вика) Показати IP 18 Березня 2012 17:16
Про100 Даша,ты правельно говоришь:))Они просто завидуют!) Говорю от числа России,как сама от туда)
??? Показати IP 18 Березня 2012 18:14
Кто это???
Лучани Показати IP 18 Березня 2012 18:56
Зависники завжди були, є і будуть, це дуже низькі люди не варті навіть мізерної уваги. Олег Кензов це суперовий голос, шалена енергетика, абсолютна віддача своїй справі... саме такі артисти повинні перебувати на найкращих сценах країни. Пишаємося тобою Олег!Щодо виступу у Луцьку -досі під враженням! Шоу х фактор вдячні за відкриття!
щ Показати IP 18 Березня 2012 19:40
Боже, Боже. Який голос? Де ви його чули? пху
сонін сон Показати IP 18 Березня 2012 20:28
Я тупо не розумі про що тут розмова????Невдаха з невдах, з тих про яких через рік забудуть хто не творить нічого свого-просто плодить штампи!!!! Так так
Я до сонін сон Показати IP 19 Березня 2012 15:49
А що зробив(ла)саме ти? його знають за межами України,а тебе? задумайся
люська Показати IP 18 Березня 2012 21:26
Кензюшка я всегда стобой)))Он супер ,а тот кому не нравиться пусть завалит еб....ло)))
Мс. САМ Показати IP 18 Березня 2012 21:39
Кензов=))) Он же Мс. Мелкий)) Я работал с ним. Талантливый и точка!
анна Показати IP 18 Березня 2012 22:06
про звездную болезнь вы точно подметили,он действительно зазвездился,поверте на слово) я эту "звезду"знаю не один год и то кем он был и кем стал можно разделить на до и после!)лучше рассказали б как ваш олежка жил за чужой счет,ел не за свои деньги еще и руку на девушек подымал)
Вероника до анна Показати IP 19 Березня 2012 09:07
да ты достала уже) сколько можно грязью его поливать? у тебя вроде семья есть,так с какого перепуга ты его контролируешь и все что с ним связанно? за собой смотри,АННА)
Klever до анна Показати IP 19 Березня 2012 09:11
А Вы все никак не угомонитесь? Все пытаетесь его на чистую воду вывести. Отпустите уже парня с миром...
ля ля ля Показати IP 18 Березня 2012 22:17
я теж гуглила хз хто це блін, та не всі дивляться тупі шоу..
Мишко Показати IP 18 Березня 2012 23:09
Кензов, не Ашер. Але натреба лити його брудом, коли сам можеш тільки маструбувати над плакатом Бели Огурцової)))
Олександр Показати IP 18 Березня 2012 23:33
Звичайно, яка там зіркова хвороба? Найшли зірку ))) Хоча, сучасній молоді говорити про мистецтво...
Фу Показати IP 19 Березня 2012 04:16
Прежде всего, хочу сказать, что слонику кензо я НЕ завидую. Мне от него просто тошнит. Продвигая таких вот "певцов", потом не удивляйтесь, почему у нас такая безголосая и убогая эстрада. Пипл, хавайте!
Ирина)) Показати IP 19 Березня 2012 09:20
Олежка, замечательный человек!!!талантлив! очень интересный певец и репер!!!далеко пойдет!!!!!умничка!!!!
Стас Показати IP 19 Березня 2012 13:52
нет у неё никакой семьи,вы вообще не за ту её приняли.а то что олег женщин лупит те кто знает его лично,подтвердят.нашли себе звезду,представляю сколько б из вас ему отсосали.где вы были когда он был никем?
Юлия Показати IP 19 Березня 2012 13:55
оооооо.....Анна я Вас понимаю))) подписываюсь под каждым словом)))))))))
Реально Показати IP 19 Березня 2012 14:48
Це було потужно!!!РЕСПЕКТ КЕНЗОВУ!!!
алёночка Показати IP 19 Березня 2012 14:53
да е...ть кому тут завидовать ???я тоже лично знаю Олега никогда ничего из себя не представлял!!!умеет себя преподнести а так альфонс никаких чувств по отношению к другим людям-эгоист ярковыраженый!!!и вобще бездарь!!!всё!!!можете думать что я ему завидую!ага сто пудов!
Русик Показати IP 19 Березня 2012 15:32
вы наивные девочки думаете у него одна Аня была?нет!много вас дурочек было,есть и будет)и со всеми своими девушками он поступал одинаково,ему всегда от девушек нужен только СЕКС И ДЕНЬГИ а за это он их благодарит силой которую применяет по отношению к ним
Анна Показати IP 19 Березня 2012 15:38
кензик слезинку пустил,а фанаты не спят ночами)ХАХАХ
Серёга Показати IP 19 Березня 2012 15:46
вроде взрослый мужик,а строит из себя плаксу недоросля.вечно ноет ходит маменькин сынок блеать.ты себя кем возомнил Упырь Кензов?
алёночка до Серёга Показати IP 19 Березня 2012 16:47
ахаха сто пудов сопляк грёбаный этот кензов аж тошно смотреть на эту фальшивку
Серёга до алёночка Показати IP 19 Березня 2012 19:15
понять просто не могу,чего он строит из себя такого несчастного плаксу"кензика" что за ху*ня?а девочки то ведутся на эту тряпку)
алёночка до Серёга Показати IP 20 Березня 2012 10:36
тупые малолетки ведуться на него и он всегда из себя строил п...страдальца фу он и пальца не стоит зазвездился уже пополной!!
Машка до алёночка Показати IP 20 Березня 2012 13:30
алена,а вы давно его знаете?он всегда был таким хлюпикам?он вправду такой страдалец или только вид делает?
алёночка до Машка Показати IP 20 Березня 2012 14:35
да знаю довольно таки давно!очень умело играет на публику сколько у него было девушек то все его содержали!!!и ему даже стыдно никогда не было!!!
Лєна до Серёга Показати IP 20 Березня 2012 21:53
заздрість не уже хороша річ... Він молодець, адже співає душею... і коли чоловік може поплакати, це навпаки означає, що він відкрита людина, яка може сміливо сказати про свої почуття!!!!!!!!А тобі я бачу до цього ще дуже далеко((((((((((
Лєна до Серёга Показати IP 20 Березня 2012 21:55
заздрість не уже хороша річ... Він молодець, адже співає душею... і коли чоловік може поплакати, це навпаки означає, що він відкрита людина, яка може сміливо сказати про свої почуття!!!!!!!!А тобі я бачу до цього ще дуже далеко((((((((((
Машка Показати IP 20 Березня 2012 14:51
а какой он в жизни на самом деле?
алёночка до Машка Показати IP 20 Березня 2012 16:50
никакой!!!
Я до Машка Показати IP 20 Березня 2012 18:07
от з нами,16го він був самою простою людино,кожен міг підійти...було дуууже круто і море позитиву від нього
Серёга до Я Показати IP 20 Березня 2012 19:24
а он что звезда голливудская?может этому сопляку еще охрану нанять и киллеров по крышам расставить.девочки до 16 нашли себе идола
Я до Серёга Показати IP 22 Березня 2012 13:04
повірте,там були жінкі далеко за 18,які дуже слідкують за його творчістю. а Ви слиною не вдавіться,ато по бороді тече)
Машка Показати IP 20 Березня 2012 19:31
представляю сколько лошья набежало чтоб с ним сфоткаться,автограф взять))))))хахахахах))
алёночка до Машка Показати IP 23 Березня 2012 12:43
ахахаха красава комент убил сто пудов))))))
Машка до алёночка Показати IP 23 Березня 2012 15:15
не,ну а что?малолетки совсем с ума сошли,этого хлюпика готовы на кусочки порвать)))
Вероника Показати IP 21 Березня 2012 12:20
мдааа,такое впечатление,что в Полтаве живут одни дочки олигархов,а то как по другому они в свои 18-20 лет могли содержать Кензова?))и если такая ненависть к человеку,зачем тогда следить за его творчеством??
Стас до Вероника Показати IP 21 Березня 2012 13:20
причем здесь олигархи?можно и в 16 лет достаточно зарабатывать что содержать такого упыря как Кензов. а ты если не знаешь ситуации не надо тут писать.я говорю не по наслышке,а то что лично знаю.чувствуешь разницу?
Вероника до Стас Показати IP 21 Березня 2012 15:40
ты тон смени...Кензова содержали 16 летние девушки? не смеши меня))) ты мне еще будешь указывать где писать...чудо) разница знаешь в чем??? это когда одна дает,а другая дразнится...
Матрешка до Вероника Показати IP 21 Березня 2012 18:51
Судя по всему, проститутки малолетние его содержали? В 16 лет можно зарабатывать - я очень громко смеялась :-)))
алёночка до Матрешка Показати IP 23 Березня 2012 12:48
судя по тому как ты смеялась долго о слове зарабатывать деньги ты не имееш никакого элементарного понятия бестолочь!!
Стас до Вероника Показати IP 23 Березня 2012 15:34
Это ты смени тон курица!!и розовые очки не забудь снять дура!!
алёночка до Вероника Показати IP 23 Березня 2012 12:45
да ты ... защитница!!!
Машка до алёночка Показати IP 23 Березня 2012 15:26
Аленочка,не обращай на этих детей внимание!)
алёночка до Машка Показати IP 25 Березня 2012 18:04
та и в правду наше мнение что кензов олень при нас )))
Стас Показати IP 21 Березня 2012 20:59
не судите по себе,если вы в 16 лет зарабатываете роздвигая ноги я вам сочувствую.и заметьте "дамочки"никто не говорил что его содержали 16-летние,читать правильно научитесь пендовки
Матрешка до Стас Показати IP 22 Березня 2012 13:54
Деточка, за базаром следи. И от зависти и злобы не лопни смотри :))) И это, за женой следи, а то она рога наставить мастак, ну ты и сам в курсе :)))
Оля Показати IP 22 Березня 2012 13:10
Стас,а Вы случайно не муж той Анны,которая типа не та про которую подумали??? уж сильно Вы ее защищаете и на Олега злы!!! Если да,то понятно она была модель, и зарабатывала и получается Вы стали альфонсом,потому что увели ее у Кензова)) а если Вы ей не муж,то какого хрена Вы его грязью поливаете??? Вам чужая слава жить мешает???
Матрешка до Оля Показати IP 22 Березня 2012 13:57
Судя по имени, стилю общения и плохо скрываемых злобе и зависти таки он :)))
Луцьк Показати IP 22 Березня 2012 18:47
Підсумовую: Олег класний виконавець та знавець своєї справи, якій себе присвячує! А ще він дуже справжній, що не мало важливо, адже так уже вбридли ті награні пички в шоубізі! Нарешті з'явився виконавець, за якого щиро хочеться вболівати і спостерігати за розвитком його творчості! Одним словом Кензов найкращий!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Катюшка Показати IP 22 Березня 2012 23:15
Девчонки,милые...посмотрела я на эту Аню Ященко и честно говоря я в шоке,что он только в ней нашел,мне одной кажется что она какая-та мужикоподобная???и какой из Кензова альфонс?какой из него избиватель?вы что бредите? ?хватит его об...рать!ХВАТИТ!!Вы совсем что ли ненормальные??дайте парню спокойно жить и творить!!:)
алёночка до Катюшка Показати IP 23 Березня 2012 12:51
а что ты можеш собственно сказать?ты его в реале незнаеш вот и не делай никаких подписей под его поступками а то что он альфонс хам ж...лиз и поднимает на девушек руку так это факт !!!и не одна его аня от этого страдала!!!так что рассуждайте о тех кого вы знаете!!!
Катюшка Показати IP 22 Березня 2012 23:29
И кстати Анна,ты лучше собой,мужем и сыном займись!а не за каждым шагом Олега следи,ХВАТИТ!!он к СЧАСТЬЮ уже не твой парень!тоже мне моделька,где таких уродок только берут?думаешь снялась для какого то журнала колхозного,так ты теперь нереальная звезда?мало того что ты на ведьму похожа,так ещё и фигура у тебя не ахти...с бедрами серьезные проблемы,та и с мозгами я вижу тоже!!и это я тебе говорю как професионал
Серега до Катюшка Показати IP 23 Березня 2012 12:35
с бедрами у нее проблемы,а с головой проблемы у кензова
Ковельчанка МАРГО. Показати IP 23 Березня 2012 02:37
Реально в пацана є голос,от він і робить вітер.
Оля Показати IP 23 Березня 2012 18:37
Стас ты как с девушками разговариваешь,а? ты что рамсы попутал? ты за женой своей смотри и научись разговаривать,бык!!! Полтава город маленький и не знаешь кому отвечаешь))) боксер,мать итить)))
Стас до Оля Показати IP 23 Березня 2012 21:18
Да пошла ты,еще не доросла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus