USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Керівник патрульної поліції Волині прокоментував ДТП з автомобілем патрульних у Луцьку

19 Грудня 2019 14:35
Чи є провина патрульних у ДТП, яка трапилася 18 грудня у Луцьку, прокоментував начальник Управління патрульної поліції у Волинській області.

Про це йшлося під час пресконференції про роботу патрульної поліції за чотири роки 19 грудня у Луцьку.

Як розповів начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень, під час ДТП, що трапилася за участю автомобіля патрульних 18 грудня у Луцьку, поліцейський автомобіль рухався на виклик з проблисковими маячками червоного кольору та звуковою сигналізацією, а водій іншої автівки не надав переваги у русі автомобілю патрульних. У результаті цього відбулося зіткнення, під час якого не було завдано шкоди життю та здоров’ю нікому з учасників автопригоди. Адміністративний протокол склали щодо винуватця ДТП. Отже, автопригода трапилася не з вини патрульних.

Керівник патрульної поліції Волині зазначив, що відверто говорять про те, що протягом чотирьох років за участю працівників поліції сталося 36 ДТП, з яких 7 – з вини працівників поліції. Винних осіб притягували до адміністративної відповідальності та дисциплінарної відповідальності, вони також відшкодовували завдані збитки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
—— Показати IP 19 Грудня 2019 15:13
Проблискові маячки, на яких не має дозволу!!!!!! Вони можуть давати перевагу в русі???
Лучанин Показати IP 19 Грудня 2019 17:09
Проблискові маячки дають право відступу від ПДР а не створення аварійних ситуацій! Можливо наші патрульні цього не знають?
Людмила Показати IP 20 Грудня 2019 13:12
Висновок один. Кожен прикриває свою ".опу" як може. Хто такі прості люди? В цій країні ніколи не було справедливості, а від таких осіб її годі і чекати. Не дивуйтеся що люди не поважають поліцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus