USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Керівника ЛПЕ хочуть «посадити»

22 Травня 2014 12:12
У міськраді запропонували притягнути директора Луцького підприємства електротранспорту до кримінальної відповідальності через ігнорування вимог стосовно вчасного надання звіту про фінансовий план на 2014 рік.

Про це заявив депутат Луцької міської ради Рустам Дячук під час засідання постійної комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 22 травня.

Під час звітування обранцям громади заступника Луцького міського голови з економічних питань Тараса Яковлева, Рустам Дячук поцікавився у посадовця, чи контролює він ситуацію звітності ЛПЕ.

"Ви казали що до ваших обов’язків входить контроль й за Луцький підприємством електротранспорту. Однак керівник організації спромігся здати фінансовий планостан підприємства лише 25 квітня цього року", - заявив Рустам Дячук.

З його слів, це може підтвердити й начальник відділу фінансового аудиту та контролю Луцької міської ради Валентина Малютіна.Тож, обранець громади запропонував звернутися до Луцького міського голови Миколи Романюка із пропозицією поставити питання про притягнення директора ЛПЕ Анатолія Тимощука до кримінальної відповідальності.

Утім, Тарас Яковлев запевнив членів профільної комісії, що існує фактична координація дій між ним і керівником підприємства. Яковлев стверджує, що керівник ЛПЕ сформував фінансовий план ще на початку року.

Але Рустам Дячук був непохитним, стверджуючи, що єдине підприємство, яке не подало фінансовий звіт на 2014 рік – це ЛПЕ. Тож. На думку, обранця громади, Тимощук повинен відповідати за «халатність» перед законом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Аня Показати IP 22 Травня 2014 12:14
А ,чого його не посадили, як він керував "Луцьктеплом" забувся
Опа до Аня Показати IP 22 Травня 2014 12:35
його пробували посадити, потім били і все з подачі шісток Еремеева, які зараз керуюют Луцьктеплом .,З реактивною швидкістю Казачек звільнила хлопців призваних захищати Україну, а решту хочуть перевести на чотирьохденний графік роботи.Луччан залишити влітку без гарчої води і взагалі багато чого "хорошого" для жителів міста зробити. Порівняно з еремеевською шоблою Дячук святий, але він сам без бандитської рожі за спиню ось і травлять його кому ні лінь
лілія Показати IP 22 Травня 2014 12:29
а яковлев ще такий молодий а що з себе корчить високо злітае то падати буде не легко ой як нелегко треба до людей бути тиж на громаду працюеш а не в кабінетиках сидіти із за таких і війна
ЮРА Показати IP 22 Травня 2014 12:45
До кримінальної відповідальності необхідно притягнути тих "керовніків", які загнали ЛПЕ у велику ж.... Як на мене, Тимощук з командою та Яковлєв єдині, хто прагне, щоб Луцьком курсував екологічний цивілізований транспорт. А власники "долбошруток" з Міської ради лише прагнуть, щоб депо пошвидше загнулось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus