USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівника «Волиньвугілля» хочуть замінити

18 Травня 2015 09:53
На держпідприємство чекає реорганізація шахтового управління, а шахту № 9, ймовірно, – приватизація.

Про це стало відомо під час оперативної наради сьогодні, 18 травня.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, минулого тижня він зустрічався з Міністром палива та енергетики щодо волинських шахт.

Він наголосив, що попередні домовленості залишаються в силі. Міністр палива та енергетики підтвердив наміри реорганізації шахтового управління.

Крім того, цього тижня має надійти фінансування для шахти №10.

Що ж до 9-ї шахти, то вона може вийти на госпрозрахунок. Однак, ймовірно, її таки дадуть під приватизацію.

«Є дуже багато різних думок щодо приватизації шахт. Це - стратегія, визначена Кабміном. І я підтримую її. Але приватизація має бути відповідно до програми по кожній шахті окремо, щоб не було «прихватизації» чи ліквідації», - пояснив він.

Крім того, Володимир Гунчик повідомив, що сьогодні ж він планує підписати подання про зміну керівника ДП «Волиньвугілля».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ольга вікторівна Показати IP 18 Травня 2015 10:43
Гарбузюка треба гнати негайно. Скільки вже проти нього було кримінальних справ і на "Бужанський" , і на "Волиньвугіллі"? Скільки можна Гарбузюку ту державу розкрадати? Оточив Міша себе посіпаками, тіпа колишньої прокурорши Герасимчук, та думає що і на цей раз зійде з рук. Час люстрації наближається. З Волиньвугілля треба гнати усіх фігурантів кримінальних справ на чолі із любительницею великих премій собі у сотні тисяч-Зіною Буткевич!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus