USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Автомайдан Волині впливає на роботу ДАІ

22 Березня 2014 10:46
Завдяки співпраці з громадськими організаціями, вдалося стабілізувати ситуацію з аварійністю на дорогах Волині.

Про це йшлося під час круглого столу в УДАІ МВС України у Волинській області, що відбувся 21 березня у Луцьку.

Питання аварійності в області сьогодні на першому місці, адже аварійність збільшується. Про це розповів заступник начальника УДАІ МВС України у Волинській області Михайло Ділай. З його слів, завдяки співпраці ДАІшників з громадськими активістами, зокрема Автомайданом та Самообоороною Майдану, ситуація стабілізувалася. Так, якщо у січні-лютому оформлювали 4-5 водіїв у нетверезому стані щодоби, протягом минулої доби оформили вже 16 нетверезих водіїв, враховуючи те, що на Заході України багато віруючих людей, а нині піст.

«Це велика заслуга громадян, які нам допомагають, автомайданівців. Раніше, коли працівник ДАІ зупиняв якусь особу, було дуже багато «грамотних» людей, які запитували про причину зупинки та підстави для цього. А тут поруч з нами є громадські організації, які бачили причину зупинки і поведінку водія на дорозі, тож всі питання автоматично знімаються», - наголосив Михайло Ділай.

З його слів, громадські помічники працівників ДАІ, вносяться у протокол і таким чином знімаються багато питань у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Спасибо Майдан Показати IP 22 Березня 2014 11:03
Как то слабо эта новость соотносится с вашей же новостью от 21 Березня 2014 21:45 "На Волині побільшало постраждалих у ДТП"... Какую из них считать правдой?
саша Показати IP 22 Березня 2014 11:09
А їм аби писати!
Панас Показати IP 22 Березня 2014 12:29
.сімї ДАЇшників почали голодувати, адже кормильці приносять додому лише зарплату і НІЧОГО зверху
Вінстон до Панас Показати IP 22 Березня 2014 13:01
Ну да ну да..... Кінчилася лафа!
Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 15:19
Автомайдан? Їздять якісь особи небрите\немите без посвідчення щось вимагають. МАЄ БУТИ ІНДИТИФІКАТОР -ПОСВІДЧЕННЯ +знання даної справи-освіта .Кілька днів тому сам бачив як вони боролись з порушниками клеєли наклейки на авто стоп-хам. наліпили чоловязі на капот авто. навіщо біля піцерії Соло на пр.Волі-там ніколи авто не заважали-живу поруч..? Самі припарковують авто створючи аварійність-паркувались біля ПАННО-їм же пофіг.Також бачив як біля будинку культури була припаркована їхня машина з номером АС0722АІ з наклейкою автомайдан -перегородивши інвалідний спуск.Це якась істерія і свавілля. Я не за стару владу , я за чіткий порядок- а не за показуху.
ДАІ Показати IP 22 Квітня 2014 19:54
Начальникові ВВБ у Волинській області Водьку С.С. Вважаємо своїм обов’язком повідомити Вас про те, що в цей тяжкій час для країни окремі посадові особи з числа теперішнього керівництва УДАІ УМВС України у Волинській області (вихідці з Львівщини) під чіткіми вказівками ГайовогоВ.С створюють своїм підлеглим нестерпні умови, в яких неможливо працювати. Постійно вимагаються гроші за призначення працівників ДАІ на певні посади. При чому професійні якості співробітників взагалі не враховуються, а тільки їх платоспроможність. Виконуючий обов’язки начальника УДАІ УМВС Михайло Ділай та його підлеглий Долінко В.Ф шляхом залякувань та погроз звільнення з посад постійно намагаються здійснювати побори з підлеглих. Ділай поставив вахтером на в’їзді до території УДАІ свого сина, який є працівником офіцерського складу ДАІ ВЗС. Це дає йому можливість не приймати участь у відпрацюваннях та інших заходах та дозволяє йому систематично їздити додому на Львівщину на свята та по інших особистих чи бізнесових справах. Невже це передбачено функціональними обов’язками офіцера ДАІ? Всі паливно-мастильні матеріали, які виділяє держава Ділай ділить зі своїм «львівським колегою» - командиром роти ДПС Пилип’яком С. Цей в.о керівник ДАІ змушує своїх підлеглих та на всіх членів їх сімей купувати квитки на концерти львівських артистів, що виступають у Луцьку, незалежно від уподобань працівників. Ділай та його посіпака Долінко змушують керівників підрозділів РЕВ підписувати звернення до різних державних та громадських органів, у т.ч. МВС України з проханнями призначити близького товариша супер корупціонера Гайового В.М начальником УДАІ Волині Панасюка Ю.Д. Просимо Вас розібратися зі зловживаннями «львівських» керівників ДАІ Волині тому, що у підрозділі служить більшість порядних, чесних та відданих присязі працівників. З повагою, небайдужі працівники ДАІ Волинської області.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus