USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Керівництво так званої ЛНР втекло з Луганська, - ЗМІ

20 Липня 2014 12:35
Керівництво ЛНР передало контроль польовому командиру. Про це повідомляє Газета.Ru, посилаючись на слова самих бойовиків.

Російські журналісти стверджують, що не знайшли присутності українських військ в місті, однак визнають, “про те, що керівництво ЛНР покинуло Луганськ в невідомому напрямку. Зауважимо, цей матеріал базується на повідомленях російських ЗМІ, тому варто робити поправку на умови редакторської і політичної цензури в Росії.

«За станом на сьогоднішній день, 20 липня, ситуацію в Луганську контролює польовий командир армії ЛНР на прізвисько Лєший. Саме ж керівництво народної республіки покинуло місто», - йдеться у повідомленні.

Бойовики Лєшого зараз знаходяться в колишній будівлі СБУ, а також патрулюють перехрестя стрімко обезлюднює міста. Майже кожна проїжджаюча машина піддається їх огляду.

Нагадаємо, «Міністр оборони» ДНР Гіркін визнав, що не все відбувається за його планом, українські війська тримають ініціативу, і стратегічно російські найманці програють. Згодом з'явилась інформація про те, що гор Гіркін-Стрєлок втік з Донецька.

Нагадаємо, сили АТО позавчора ввечері підійшли до Луганська, за останню добу розширили контрольовану територію в районах аеропортів Донецька і Луганська і закріпилися на нових позиціях.

Внаслідок бойових дій в Луганську сьогодні постраждала будівля міського Музею історії та культури, яке знаходиться по вулиці Карла Маркса, 30. Вибухом від снаряда зруйновані стіна та вікна на другому поверсі музею.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 20 Липня 2014 15:26
В**буйте сеператюгі галімі!!!!!!!!!!!!!!! Пі*****да вам всім! Як кажуть "Хто з мечем прийде - той від меча і загине"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus