USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лідер терористів на Сході констатував поразку бойовиків

19 Липня 2014 17:22
Один із лідерів терористів Ігор Гіркін (Стрєлков) констатував, що взяття силами АТО селищ Білого і Веселої Тарасівки — "стратегічна поразка" бойовиків, - повідомляє 24tv.

"Бравурні повідомлення... як вони дістали! "Ополчення перемагає!"... Ага... два рази... Один до одного повторюється (але в куди більшому масштабі) ситуація зі Слов'янську — противник, просуваючись крок за кроком , "ріже" нам комунікації, а в "Твіттері" звучить "Все хорошо, прекрасная маркиза!" — цитує Гіркіна "Русская Весна".

З його слів, українська сторона перерізала останню основну трасу, яка з'єднувала Донецьк з Луганськом а, відтак і з РФ.

"Зараз знову почнеться в коментах на всіх ресурсах: "Ігор Іванич засумував" з натяком, що все "не так вже погано". Все дуже погано! Тактичні перемоги на другорядних ділянках не можуть змінити стратегічну ситуацію і результати стратегічних поразок! А здача Білого і Веселої Тарасівки — це в наших масштабах саме стратегічна поразка! Зараз нас відрубують від кордону, тобто від будь-якого постачання. Вночі противник пройшов через Тоненьке до аеропорту Донецька, створивши мережу опорних пунктів, кожен з яких захищений 5-7 танками", — коментує терорист.


У Раді національної безпеки і оборони України підтвердили, що бойовиків на Донбасі відсікли від поставок зброї, боєприпасів і підкріплення.

"Успішні наступальні дії ведуть українські військові в районі Лисичанська та Сєвєродонецька (Луганська область). Національна гвардія за активної підтримки артилерії заблокувала великий транспортний вузол Донбасу, який є важливим об'єктом Сходу України. Цей успіх дозволив істотно обмежити постачання зброї і підкріплення терористам", - заявив сьогодні на брифінгу речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляє Gazeta.ua.

Крім того, у РНБО підтверджують, що співробітники ФСБ переходять на бік України. "Дійсно є, і зараз все більше випадків, коли на бік України переходять колишні бойовики і терористи, які за їхніми словами, були зобов'язані взяти зброю, бо їх обдурили. Кількість - не поширюються", - повідомив спікер РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
маха Показати IP 19 Липня 2014 18:04
ГОСПОДИ ДОПОМОЖИ ВИКОРИНИТИ ТУ НЕЧИСТЬ !!! РАЗОМ З стрілковими бородаями і різними зрадниками !!!
Андрій76 Показати IP 19 Липня 2014 18:43
Щось троликів не видно на такій гарній новині...Ау...Ви де?..Мінусуйте мене...Фас...
Дончанин рип рип до Андрій76 Показати IP 19 Липня 2014 21:08
Він вже дупцю готує і прапора жовто-блакитного шукає,щоб армію зустрічати
Стрелков Показати IP 19 Липня 2014 20:38
коментар було видалено
Інсайдер Показати IP 19 Липня 2014 21:47
Ще він крові поп'є, не треба втрачати пильності та розслаблятися. Вже трубили, що Слов'янськ перелом...
Анонім до Інсайдер Показати IP 19 Липня 2014 21:50
Точно, на ранок щось буде.
пу Показати IP 20 Липня 2014 08:35
коментар було видалено
віра до пу Показати IP 20 Липня 2014 08:56
Найбільша тобі,кацапе радість, що триколор над готелем. А мені більша радість, що терорист журиться!!!
Турист до пу Показати IP 20 Липня 2014 09:22
Че то я не видел в Греции во время матча рф-корея при скандировании Украина, Корня и ПТн Хло, птн321, никаких способов апелляции, сидели поджав свои путинские хвосты. Но зато когда с автобусе на екскурсии была лишь семъя из Харькова и мы, героизма РеФососов не было предела. Спасибо гидам и водиле, что успокоили ситуацию. ПуТаНа ПНХ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus