USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Керівництво ЗС РФ вважає громадян ідіотами»: у генштабі Росії видали спалену солому за знищені ракети до HIMARS

1 Серпня 2022 10:19
У Росії генштаб «намалював» собі чергову перемогу.

Вони повідомили про знищення на території України ракет до РСЗВ HIMARS. Про це проінформував журналіст Роман Цимбалюк, передає ТСН.

Як зазначив, 28 липня офіційний представник міноборони РФ генерал-лейтенант Ігор Конашенков на своєму брифінгу повідомив, що 24 липня ЗС РФ завдали удару по населеному пункту Любимівка (Дніпропетровська область), в результаті якого було знищено «понад сто ракет до РСЗВ HIMARS виробництва США, ліквідовано до 120 осіб військовослужбовців, які охороняли об'єкт, а також іноземних найманців та технічних фахівців».

Читати ще: Поява HIMARS в Україні посіяла страх в окупантів, – ISW

«Керівництво збройних сил вважає громадян РФ ідіотами, видаючи знищену солому за ракети від РСЗВ HIMARS. Насправді удару було завдано по ангарах агропідприємства, в якому на той момент зберігалося понад 800 тонн соломи (з якої, на думку Конашенкова, можна було б виготовити близько 100 ракет для HIMARS). Крім того, постраждала одна дитина (очевидно, що є іноземним найманцем)», – написав журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наблюдатель Показати IP 1 Серпня 2022 10:53
Цимбалюк ще не те розповість. казкар ще той
Бенксі Показати IP 1 Серпня 2022 14:05
Цимбалюк не є журналіст, він невдаха, який вирішив стати блогером
Просто Показати IP 1 Серпня 2022 15:35
а какцапам пох в що вірити, аби це було сказано по телевізору.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus