USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Керівництво шахти №10 «Нововолинська» спростовує «наклепи»

23 Вересня 2013 16:14
Всі звинувачення на адресу керівника шахти №10 «Нововолинська» спростували сам Петро Солоп та його трудовий колектив, озвучивши відповідну заяву, йдеться у повідомленні прес-служби Нововолинської міськради.

20 вересня керівництво шахти №10 «Нововолинська» організували зустріч із місцевими медіа. Причиною цього стало розповсюдження невідомими громадянами листівок, де директорові закидали спотворення фінансової і статистичної звітності, загрозу банкрутства підприємства, звільнення неугодних працівників, поширення принципів «родинності».

У повідомленні йдеться, що «люди просять не заважати їм працювати, бо виробничі завдання поставлені конкретні, а мета кількадесятирічної праці вже чітко проглядається на горизонті. Нині ситуація на шахті робоча, виробнича. Минули часи, коли два роки тому попереднє керівництво передпускової дирекції не бачило перспективи у подальшому будівництві нової волинської копальні. Сім місяців – з листопада 2011-ого по травень 2012-ого року шахтобудівельники сиділи без зарплати. Практично всі рахунки були заблоковані і можливості працювати не існувало. Та люди приходили і трудилися. Із липня 2012 року у передпускову дирекцію влилися основні кадри, що обслуговують комплекси, підйоми, водовідливи тощо».

Петро Солоп висловив подяку всьому колективу, тим людям, які працювали у тих складних умовах і тим, хто трудиться на копальні нині. Він сказав, що сьогодні промислові запаси волинських шахт складають близько 10 мільйонів тонн, із них 50 –70 % - виробничі втрати. Тож залишається 5 реальних мільйонів тонн. На цьому фоні 10-та шахта із її майже 40 мільйонами тонн є тим, що необхідне жителям Нововолинська та його околиць – сіл Іваничівського району. «Щонайперше – це робочі місця для гірників, вивільнених із копалень, де відпрацьовані запаси», - сказав Солоп.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ШАХТАРІ НАПИСАЛИ ЛИСТА АЗАРОВУ. ТЕКСТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталя Показати IP 23 Вересня 2013 23:42
Але ж трудовий колектив нічого не спростовував! Зборів у колективі на десятій шахті не було. Так звану "Відповідь на провокацію" підписали члени профкому, загалом - 5 осіб. Не люблю анонімних листів, але практично нічого з анонімних закидів директор і наближений до нього "трудовий колектив" (5 підписантів) так і НЕ СПРОСТУВАЛИ. На жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus