USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Х Міжнародний професійний турнір з ММА «PRIDE» у Луцьку: головні поєдинки вечора

1 Березня 2021 18:38
Уже цими вихідними в Луцьку відбуватиметься масштабна спортивна подія – Х ювілейний Міжнародний професійний турнір з ММА «PRIDE».

Учасниками турніру стануть відомі луцькі бійці ММА та титуловані іноземні спортсмени з Білорусі, Азербайджану, Вірменії та Таджикистану. Бійці боротимуться за головний трофей турніру – чемпіонський пояс PRIDE «Profc-Ukraine».

Хто саме змагатиметься в головних поєдинках вечора

Вперше у нашому місті відбудеться рейтинговий поєдинок ММА серед дівчат. Учасниці двобою – відома білоруська спортсменка Каріна Чаплинська та вихованка київського клубу «Аурум» Каріна Бєлова.

Каріна Чаплинська – чемпіонка світу з панкратіону, призерка Європи з рукопашного бою, переможниця Міжнародних турнірів з ушу-санда.

Каріна Бєлова - майстер спорту України з таеквондо, чотириразова чемпіонка України з греплінгу, призерка чемпіонатів України з вільної боротьби, змішаних єдиноборств ММА та бразильського джиу-джитсу.

Також на лучан чекає інтернаціональне протистояння білоруса Антона Толошка та вірмена Мкртича Саркісяна.

Антон – призер чемпіонату світу з панкратіону та греплінгу, чемпіон Республіки Білорусь з бойового самбо та рукопашного бою, професійний боєць ММА.

Мкртич – чемпіон світу з козацького двобою, чемпіон Європи з Комбат джиу-джитсу, Майстер спорту з бойового самбо.

А ще відбудеться поєдинок лучанина та професійного бійця з Івано-Франківщини.

Назар Долішняк – боєць ММА, чемпіон України з бразильського джиу-джитсу, віце-чемпіон світу з хортингу, переможець Міжнародних професійних турнірів з ММА, спортсмен Ліги ММА «REAL FIGHT PROMOTION» та «CAGEFIGHTING PROMOTION MMA».

Йому протистоятиме боєць Клубу «PRIDE» Олексій Альберда. Серед аматорських титулів спортсмена: перемоги чемпіонату світу з козацького двобою, срібло чемпіонату Європи з бойового самбо, фіналіст чемпіонатів України зі змішаних єдиноборств ММА. Чимало здобутків має спортсмен і на професійному ринзі: титули переможця Міжнародних рейтингових турнірів з ММА «The Fights of Gladiators» (м. Бєлград, Сербія), «Крепость» (м. Брест, Білорусь), володар Гран-Прі турнірів Ліги «REAL FIGHT PROMOTION» (м. Ізмаїл), дворазовий переможець турнірів «Воїни Любарта» (м. Луцьк).

Усі охочі зможуть переглянути турнір в інтернеті за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus