USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин переміг на змаганнях з ММА ліги «Real Fight Promotion»

31 Серпня 2017 14:26
Спортсмен із Луцька Олексій Альберда зустрівся в Ізмаїлі з суперниками у двох сутичках: перший бій завершив достроково, у другому пройшов всю дистанцію та здобув перемогу, ставши одним із рейтинговіших бійців на Волині.

Турнір зі змішаних єдиноборств «Steptotop 3», в рамках Всесвітньої ліги «RealFightPromotion», відбувся вихідними в місті Ізмаїл, Одеська область.

Боєць ММА команди PrideTeam (Клуб «Прайд») Олексій Альберда розповідає, що до цього поєдинку готувався дуже інтенсивно, адже націлювався лише на перемогу.

«Завдячуючи тренеру, я зміг реалізувати свій потенціал, а передував цьому жорсткий курс підготовки в різних клубах міста, зокрема з муай тай та кікбоксингу, ще місяць тренувався по бразильському джиу-джитсу. І це все дало хороші плоди, що дозволило мені успішно виступити та перемогти», - ділиться враженнями чемпіон.
Та додає, що зараз тренується у звичному режимі й готується до чергового поєдинку, який відбудеться через місяць.

Змагаючись в октагоні, у першому бою лучанин показав високу професійну майстерність, виконавши прийом – больовий на руку, цим же здобув дострокову перемогу.

Успішний виступ Альберди дав йому можливість вийти у фінал гран-прі турніру, де на нього очікував переможець іншої пари – боєць зі Львова.

Ця сутичка була «боєм вечора» та відбулася запекло й видовищно. Спортсмени «пройшли» всю дистанцію - 3 раунди по 5 хвилин. Відтак, за рішенням суддів, одностайну перемогу віддали лучанину.

Тренер спортсмена Олександр Кулаков розповідає, що це вже п’ята перемога Олексія Альберди у професійних поєдинках.

«Олексій неодноразово здобував перемоги на змаганнях в Україні, Білорусі, Сербії. Щодо професійних боїв, то це вже п’ятий. Олексій дуже перспективний спортсмен і показує професійний ріст та є одним із провідних бійців ММА на заході України. Він активно тренується, веде здоровий спосіб життя та займається тренерською діяльністю. Для дітей – він зірковий приклад, який надихає до важкої парці та на кого рівняються. Я впевнений, що він й надалі гідно представлятиме честь Луцька на всеукраїнському та міжнародному рівнях», - говорить Олександр Кулаков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Небайдужі Показати IP 1 Вересня 2017 10:54
Вітаємо спортсмена та його наставників!!! Ви молодці! Гордість!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus