USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хакери зламали комп'ютерну мережу американської АЕС, підозрюють РФ

7 Липня 2017 08:45
Зламано комп'ютерну мережу американської АЕС, підозрюють російських хакерів, інформує Newsru.co.il.

Хакери, які діяли за вказівкою іноземного уряду, нещодавно зламали комп'ютерні мережі низки електростанцій в США, в тому числі АЕС Wolf Creek в Канзасі, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на джерела в американських службах безпеки.

У повідомленні йдеться , що "головним підозрюваним" у здійсненні цих атак є Росія. При цьому стверджується, що раніше російські хакери блокували роботу українських електростанцій, що призводило до перебоїв в подачі енергії.

Для розслідування атак на комп'ютерні мережі американських електростанцій залучені департамент внутрішньої безпеки і Федеральне бюро розслідувань.

На цьому етапі розслідування немає однозначних доказів причетності до цих зломів будь-якої конкретної групи хакерів або держави.

У цьому контексті згадана майбутня зустріч в Гамбурзі президента США Дональда Трампа з російським президентом Володимиром Путіним. Bloomberg нагадує, що під час недавнього виступу у Варшаві Трамп говорив про "дестабілізуючі дії" Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чудово Показати IP 7 Липня 2017 09:29
А як вяжеться "немає однозначних доказів причетності до цих зломів будь-якої конкретної групи хакерів або держави"(С) до "Хакери, які діяли за вказівкою іноземного уряду"(С)? Аби щось ляпнути, ну про Росію я вже мовчу. В мене більше доказів - я у ві сні бачив як бАЙДЕН гриз сітку.
надчудово Показати IP 7 Липня 2017 10:10
одне ясно Росія сифіліс планети
упс до надчудово Показати IP 7 Липня 2017 11:05
Плід любові і похоті...?)
Дохтор до надчудово Показати IP 7 Липня 2017 14:40
Я б Вам, радив звернутися до венеролога. Чим раніше почнете лікування, тим більше шансів на успіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus