USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хамство водіїв і порушення графіку: луцьких перевізників запросять на виконком

30 Січня 2018 09:48
Для того, щоб з’ясувати, чому маршрутки порушують графіки руху, а водії автобусів продовжують хамити пасажирам, луцьких перевізників запросять на засідання виконкому.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 30 січня.

Роботи маршрутних автобусів протягом останніх двох тижнів стосувалися 44 дзвінки у групу оперативного реагування «15-80». Про це поінформувала директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк. Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху, відсутність автобусів на кінцевій зупинці на КРЗ, відсутність навігаторів та занедбаний технічний стан автобусів на маршрутах № 1, 2, 3, 4, 9а, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 23, 24, 25, 26, 26а, 31, 33, 47.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що під час одного з найближчих виконкомів хоче заслухати звіт начальника управління транспорту та зв’язку про роботу щодо усунення скарг, про які повідомляють під час кожної оперативної наради. Він зазначив, що розуміє, що у перевізників є проблеми і вони просять підвищити вартість проїзду, але нехай вони пояснять, як це пов’язано з недотриманням графіку руху, хамством водіїв тощо.

«Невже для того, щоб водій не хамив пасажирам, потрібні додаткові кошти?» - запитав секретар міськради.

Також він нагадав, що з 2006-2007 років ніхто з перевізників не оновлював автобусний парк, попри те, що автобуси, вже, напевно, по 3-4 рази окупили себе. Отже, перевізників запросять на засідання виконкому, аби ті пояснили, що потрібно для того, аби вирішити вказані проблеми, які не потребують вкладання коштів. Окрім цього, він хоче почути про кількість автобусів, які виїжджають на маршрути, адже виїжджають не усі, на контроль просить взяти питання про рух автобусів у так званий «нерентабельний час».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Світлана Михайлівна Показати IP 30 Січня 2018 09:58
" .... Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що під час одного з найближчих виконкомів хоче заслухати звіт начальника управління транспорту та зв’язку про роботу щодо усунення скарг, про які повідомляють під час кожної оперативної наради. Він зазначив, що розуміє, що у перевізників є проблеми і вони просять підвищити вартість проїзду, але нехай вони пояснять, як це пов’язано з недотриманням графіку руху, хамством водіїв тощо..." - Замість того , щоб дійсно прийняти дієві методи впливу . Хто що хоче то і вороче ....
Лучанин Показати IP 30 Січня 2018 12:08
Може якраз настав час замінити маршрутки тролейбусами? Це в ідеалі. А з іншої сторони хто заважає розірвати контракти за масові порушення та ввести нового перевізника, як це роблять в інших містах? Кум, брат, сват, депутат...? Ну то чого знову ту локшину розвішувати?
До лучанин Показати IP 31 Січня 2018 15:24
А куди поділися автобуси ЛПЕ,більше сорока одиниць 2007року випуску?
Людмила Показати IP 1 Лютого 2018 18:08
Дуже багато толкових водіїв повтікало за кордон, а решта мусять працювати на зламках, бо автобуси, за винятком тих, що зелені і один білий (маю на увазі ті, що їздять і містом, і приміські) - всі як один старі зламки. Їжджу винятково маршрутками( не їдуть тролейбуси на Вишків, хоч ти плач!), то знаю, про що кажу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus