USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі перевізники можуть відмовитись від GPS

5 Листопада 2014 10:51
В Луцьку хочуть підняти ціну на послуги з інформатизації та моніторингу громадського транспорту, які надаються підприємством «Візор».

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 5 листопада.

Так, начальник управління економіки міськради Любов Ковпак повідомила, що підприємство «Візор», яке надає послуги хоче підняти граничну ціну за послуги зі 135 гривень до 190 з одного автобусі на місяць. Тариф на послуги «Візору» не змінювалися з 2010 року.

Як розповів директор підприємства Степан Чухрій, тарифи на інтернет, мобільний зв’язок підвищились. Тому, аби не працювати в збиток, вони хочуть підняти тарифи.



Однак, ситуацію з перевізниками, зізналася Любов Ковпак, широко не обговорювали. Щоправда, під час розмови з одним з перевізників з цього приводу, вже пролунала думка про те, що на такі заходи перевізники згодні за умови підвищення тарифів на проїзд. На підприємстві «Візор» натомість згодні не піднімати вартість послуг, за умови зняття диспетчеризації.



Нагадаємо, цьогоріч у місті подорожчав проїзд в маршрутках міста на 50 копійок. Однак, розповів заступник міського голови Тарас Яковлев, перевізники майже щодня звертаються в міську раду з проханням підвищити вартість проїзду.

А перший заступник міського голови Святослав Кравчук додав, що підняття тарифів за послуги «Візором» може призвести до розвалу системи GPS-моніторингу та диспетчеризації. Мовляв, в разі підвищення ціни, перевізники можуть відмовитися від цих послуг і система, запроваджена в місті буде під загрозою.



До слова, перед підприємством «Візор» Луцьке підприємство електротранспорту має борги за надані послуги.

Оскільки підняття вартості за послуги «Візору» може призвести до конфлікту з перевізниками, тому це питання пропонують всесторонньо обговорити. Тому в міськраді планують провести круглий стіл за участю перевізників, представників підприємства «Візор» та міської ради. А питання про підвищення тарифів відкладуть до того часу, поки не пройде обговорення і сторони не досягнуть згоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
мішка Показати IP 5 Листопада 2014 11:25
Воно всю дорогу через пень-колоду працювало, тепер відмовитись хочуть, зашибісь. Відмовитись треба від буратін і всяких інших лигарень, ага.
пасажыр Показати IP 5 Листопада 2014 11:51
Где логика? Давайте тогда откажемся от бензина и от газа а то он что то подорожал.
Володимир Показати IP 5 Листопада 2014 12:04
Взагалі то ціни на інтернет та мобільний зв'язок впали до мінімуму, що вони там вигадують. Є історія цін. Та і техніка собі працює... вони там нічого не роблять реально.
Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 12:34
ну i шо толку от того ГПС за рiк ? маршрутки все одно не їздять як надо, зато Чухрай бабла накосив на лучанах.
Дьодік Показати IP 5 Листопада 2014 13:10
Один знайомий маршруточник сказав, що якщо будеш їздити по графіку і навігаціях, то за зміну ні.уя не заробиш. - Потрібно ганяти - от вони й влаштовують раллі. А КРАВчуку давно пора на пензію.
Хвєдя Показати IP 5 Листопада 2014 13:15
Вже давно в половини маршруток відключені навігатори. Можна переконатись подивившись на рух на сайті, і в дійсності. Це вже перевірено.
Таня Показати IP 5 Листопада 2014 13:25
Вони вже нажеруться коли-небудь!!!!!!!! Зарплату підвищіть, а тоді ціни на проїзд!
Мда Показати IP 5 Листопада 2014 15:00
Позбавити водіїв торгувати квитками, інакше все це чорний нал, і постійне скиглення про - айяяй я так мало заробляю, в мінус катаюсь...
Ребятка Показати IP 5 Листопада 2014 15:10
Хто з перевізників сказав, що відмовляється ?! Припущення Кравчука не повинні бути аргументом для надання цьому "вбросу" інформаційному такого заголовка !
я Показати IP 6 Листопада 2014 18:55
Знову відмивають кошти! Скажіть чи є толк від GPS моніторингу власникам маршрутів? НЕМАЄ!!!
www.vidcom.com.ua Показати IP 6 Листопада 2014 19:38
пропоную перевізникам обладнання "пасажирооблік" для підрахунку к-сті провезених людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus