USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Хай краще думають, що я фантаст», - Ігор Палиця про можливості Волині

13 Жовтня 2016 21:59
Надра мають працювати на благо волинян, а не набивати чужі кишені. Саме для цього, власне, і створене КП «Волиньприродресурс», від якого чекають високих результатів роботи. Натомість деякі політичні сили граються в політику, не підтримуючи ініціатив, які б збагатили бюджет області.

Про це заявив голова облради Ігор Палиця в прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь» сьогодні, 13 жовтня.

Окрім того, він зауважив: разом з наявністю противників в середині області, і в Києві ніхто не хоче, щоб КП «Волиньприродресурс» отримало ліцензії, підприємство запрацювало, а область розвивалася.

«Повірте, я все роблю для того, щоб підприємство отримало ліцензії, а гроші за надра йшли в обласний, районні, сільські бюджети - всім волинянам, а не тим, хто це кришує. Сподіваюся, скоро буде результат і я все розкажу. Ми дуже сильно працюємо, і мені хочеться, щоб ми ділили не 150 мільйонів обласного бюджету, а мільярд-два», - повідомив про можливості області голова облради.

Та цифри у двомільярдний обласний бюджет - аж надто фантастичні для Волині, зауважив ведучий. Чи не утопія це, бува, запитав він Ігоря Петровича.

«А коли фантасти писали свої твори про польоти в космос, на місяць, про комп’ютери, їх вважали дурниками. Хай краще люди думають, що я фантаст. Я роблю ту річ, яка необхідна всій області і всі мають мене підтримати, бо я хочу зробити так, щоб ми ні в кого нічого не просили, а були самодостатніми», - відповів голова облради. Та додав: вчора опісля сесії облради, до нього підійшли мешканці «бурштинових» районів. Після того, як він пояснив їм принцип роботи комунального підприємства, волиняни погодилися, що такий механізм стане справді дієвим для Волині і вони готові берегти свої території та чекати, поки «Волиньприродресурс» отримає усі ліцензії.

Разом з тим, Волинь втрачає ще одне багатство – ліси. Саме з метою, аби повернути 50 тисяч гектарів комунальних лісів у власність громади, розповів голова облради, депутати спробували реанімувати «Волиньоблагроліс». Чомусь, з його слів, лише дві фракції, «Самопоміч» та «Солідарність», не голосували за рішення як щодо КП «Волиньприродресурс», так і «Волиньоблагроліс», наче їм байдуже до розвитку області, хоча всі вони – волиняни і, вочевидь, мають бути патріотами свого краю.

У прямому ефірі Ігор Палиця звернувся до представників цих фракцій з проханням припинити політичні ігри. «Я хочу звернутися до цих депутатів, щоб вони припинили гратися в політику. Політичні партії закінчаться, а жити вам - в цій області. Допомагайте області отримувати своє, а не виконуйте забаганки Києва, або ваших політичних керівників. Вам - дивитися в очі виборців, які вас делегували в обласну раду», - резюмував він.
Відео ефіру надане прес-службою волинського УКРОПу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Дэн Показати IP 13 Жовтня 2016 22:13
Блестящее, потрясающее выступление. Только этого мало. Критикой эту преступную власть не "снесешь".
Перехожий Показати IP 13 Жовтня 2016 22:34
Ага... а наступний міжгалактичний турнір з шахів обов'язково пройде на Волині. Фінал - в Любешові. Ігоре Петровичу, працюйте, а не балакайте. Потім, коли покажете реальні результати, будете розповідати про подальші кроки з покращення життя на Волині. Хочеться Вам вірити, бо ВИ - свій. Та якщо вже Ви розчаруєте, то кому тоді треба вірити?
7722 Показати IP 13 Жовтня 2016 22:36
Не фантаст, а Гєндальф!))) Просто "Гєнф"))))
Я Показати IP 13 Жовтня 2016 22:38
Сам то вже кишеньку свою добре набив Тепер правильним прикидається
лучанка до Я Показати IP 14 Жовтня 2016 08:40
А ти хоч собачу будку зробив? Хто тобі боронить займатися бізнесом і чесно набивати свої кишені?
Читач до Я Показати IP 14 Жовтня 2016 14:03
Слишиш розумаха. Шановий Ігор Палиця набив кишеню за рахунок власного бізнесу, при цьому не перебуваючи на посаді голови облради, він багато зробив для області та Луцька і зараз говорити про те, що він прикидається зовсім не доречно!
Район Показати IP 14 Жовтня 2016 09:47
Ігор Петрович робить добрі справи,допомагаючи районам,таким чином ми можемо реально щось отримати, коли прислухаємось до його думки.
До лучанки від я Показати IP 14 Жовтня 2016 10:13
І багато таких розвелось на Україні ( ці руки нічого не брали крім Ющенка)що чесно набивали свої кармани,хочу з ними сфотографуватись і взяти автограф і рецепт успіху
Я. Показати IP 14 Жовтня 2016 11:11
І будку собачу зробила і знаю що таке життя вдови з двома дітьми і все життя ні накого не надіюсь І противно бачити як принижуються за трубу на дитячому майданчику Але комусь дуже подобається бути рабом
лучанин Показати IP 14 Жовтня 2016 20:04
Дуже хочеться повірити Палиці.Але чудес не буває

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus