USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Хай буде світло! – депутати Луцькради

3 Вересня 2008 14:40
Сьогодні, 3 вересня, депутати міськради підтримали проект Програми будівництва мереж зовнішнього освітлення у Луцьку на 2009-2014 роки. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Мета проекту – будівництво системи зовнішнього освітлення для енергозбереження. Проектом рішення передбачалося, що програма фінансуватиметься із міського бюджету по 1 мільйону гривень протягом шести років, починаючи з 2009-го. Загалом КП «Луцьксвітло» повинне оновити мережі зовнішнього освітлення на 64-х луцьких вулицях.
 
Як зазначив голова фракції БЮТ у міськраді Юрій Корольчук, «при прийнятті програми на кошти обсягом 6 мільйонів гривень треба спочатку провести інвентаризацію, скільки саме грошей потрібно». А вже потім, на думку депутата, можна уточнити цифри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus