USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Херсонець з підробленими документами пропонував $500 за виїзд за кордон через «Ягодин»

19 Лютого 2023 21:12
На Волині судили херсонця, який з підробленими документами намагався виїхати з України. Коли ж підробку виявили, він запропонував прикордоннику 500 доларів хабара.

Про це стало відомо з вироку Любомльського районного суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що в середині вересня уродженець Херсону Станіслав К. самостійно виготовив тимчасове посвідчення військовозобов`язаного та довідку військово-лікарської комісії на своє ім’я.

Читати ще: Волинянин пропонував уродженцю Донеччини за $4 тис. вивезти його за кордон: чоловіків покарали умовно

14 жовтня під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску для міжнародного залізничного сполучення «Ягодин» прикордонники виявили підробку документів. Однак херсонець у кабінеті старшого зміни прикордонних нарядів запропонував та надав 500 доларів хабара, аби його таки випустили за кордон.

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою про визнання винуватості. В підсумку чоловіка оштрафували на 25 тисяч 500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ABC Показати IP 19 Лютого 2023 23:57
Вже майже рік повномасштабної війни, і ще залишилися настільки наївні люди? Перед тим я кпропонувати щось, Станіслав із Херсону хоча би поцікавився розцінками на виїзд, так, між іншим. За 500 баксів наш митник тобі навіть не пукне.
Микола до ABC Показати IP 20 Лютого 2023 10:16
А як же та ванільна історія? Я дав тобі 10$, він дав тобі 20$. Ти думала, що він тебе любить більше через те, що він дав тобі більше. Але у нього було 200$, а у мене 10$. Я віддав тобі все. Якийсь неромантичний службовець...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus