USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Хлопці вкрали авто, щоб покататися, потім розбили його і продали

20 Серпня 2012 10:16
На Волині двоє хлопців вирішили розважитися ‒ вкрали авто. Потім розбили його, а щоб не ремонтувати ‒ продали на запчастини.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Із заявою про крадіжку автомобіля «ВАЗ-2101» до правоохоронців звернувся 79-річний мешканець Ковеля. Чоловік повідомив, що невідомі особи поцупили його «копійку» серед білого дня.

Згодом з’ясувалося, що покататися на чужому авто вирішили хлопці – 21-річний мешканець Лукова та 20-річний ковельчанин. Одного із них постраждалий добре знав.

Хлопці викрали машину, покаталися і, зрештою, розбили її. Коли повернули власнику, чоловік почав вимагати, щоби вони відремонтували авто. Спритники не розгубилися: забравши техпаспорт, поїхали нібито на СТО. Однак, замість того, щоби транспортний засіб знову був на ходу, хлопці здали його на запчастини. За це отримали 300 доларів США, які згодом витратили на власні потреби.

За фактом триває перевірка, вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus