USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хлопця, який влаштував поблизу нічного клубу в Луцьку різанину, затримали на Маневиччині

15 Березня 2009 19:45
У грудні 2008 року, напевно, кожен лучанин хоч краєм вуха, але таки чув звістку про те, що поблизу нічного клубу «ХХІ століття» під час бійки зарізали хлопця. Нещодавно підозрюваного у вбивстві затримали, - 15 березня інформують "Волинькі Новини".
 
Як пише офіційний сайт волинських правоохоронців, 14 грудня 2008 року о 05.30 у чергову частину Луцького міського відділу УМВС надійшло повідомлення про те, що по проспекту Молоді, поблизу згаданого закладу, лежить труп молодого чоловіка з колото-різаними ранами грудної клітки.
 
Пізніше стало відомо, що це тіло лучанина 1988 року народження. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала внаслідок двох проникаючих колото-різаних ран з пошкодженням легені та серця. За фактом умисного вбивства було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України
У цю ж ніч за лікарською допомогою до травмпункту Луцької міської лікарні звернулись ще два лучанина (обоє – 1987 року народження), які отримали ножові поранення.
 
В оперативників з’явилося чимало роботи. Для початку потрібно було встановити всі зв’язки потерпілого: знайомих, родичів тощо. Одним словом, постало завдання встановити якомога більше людей, які в ту злощасну ніч прийшли відпочивати до нічного клубу. Роботу оперативників ускладнював той факт, що у приміщенні закладу працювала лише одна камера зовнішнього спостереження, а на вулиці, прилеглій території, спостереження взагалі не велося.
Провівши колосальну роботу та перелопативши гору інформації, оперативники відтворили події тієї ночі. Як стало відомо, нині покійний разом зі своїми знайомими відпочивав у дискоклубі, де вони вживали спиртне та розважалися. Пізніше в приміщенні туалету у нього виник конфлікт ще з одним відвідувачем – лучанином 1989 року народження, і почалося. Після цього хлопець, який пізніше загинув, вирішив встановити «Status quo», і зібравши свою компанію, почав шукати кривдника. Як виявилося, кривдник був також не один і, в свою чергу, теж зажадав помсти, внаслідок чого на вулиці зав’язалась групова бійка, під час якої один хлопець завдав смертельні поранення іншому.
Зрозумівши, що став убивцею, злочинець втікає з місця події, а згодом взагалі з Луцька. Однак далі, як кажуть, вже була «справа часу», оскільки були покази свідків злочину. А останню крапку в цій історії поставив мобільний телефон покійного, який оперативники вилучили під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного у вбивстві, його ж самого міліціонери затримали у селищі Колки Маневицького району.
Незрозумілим в цій історії залишається тільки те, чому ніхто з відвідувачів нічного клубу, бачачи, що зав’язалась бійка, не дістав з кишені трубку мобільного телефону і не набрав 102 – номеру цілодобового телефону чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області. На місце події відразу прибули б рухомі наряди міліції, і, швидше за все, вбивству вдалося б запобігти і врятувати молодому чоловіку життя. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
AntiNazi Показати IP 16 Березня 2009 08:40
Коли вже ці бикотеки закриють? Туди ж ходить одне бидло, нормальна людина на таку "діскатєку" ні за що не піде...
Вінстон Показати IP 17 Березня 2009 09:34
Бидло є кругом! Тіпа реальні пацанчікі! Придурки! Якщо хочеш нормально потусити йти в Караблік!
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 11:00
якщо хочете щоб такого не було - потрібно піднімати фейс-контроль та охорону, а не закривати заклад
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 15:52
"Незрозумілим в цій історії залишається тільки те, чому ніхто з відвідувачів нічного клубу, бачачи, що зав’язалась бійка, не дістав з кишені трубку мобільного телефону і не набрав 102 – номеру цілодобового телефону" ---- А хіба там не було постійного патруля??? Біля таких закладів це просто необхідно, не тільки з метою дотримання порядку всередині, а й гарантії безпеки проживаючих в цьому районі. Взагалі, міській владі необхідно звернути увагу на цей заклад,і не тільки.
сан Показати IP 26 Березня 2011 12:35
треху закрили остались лахотеки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus