USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Хоч ховався від міліції 9 років, але таки «посадили»

14 Червня 2012 10:24
Лучанин Андрій Хомутов, який ще у квітні 2002 року разом зі спільником скоїв розбійний напад, проведе за ґратами вісім років. Що цікаво, йому 9 років вдавалося уникати правосуддя.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.
За словами начальника відділу підтримання державного обвинувачення в судах прокуратури Волині Олександра Шпоти, лучанин Андрій Хомутов ще у квітні 2002 року разом зі своїм спільником (справа відносно нього розглянута з постановленням вироку) вчинили розбійний напад, проникнувши в квартиру жительки міста Луцька. Грабіжники заподіяли жінці кілька важких тілесних ушкоджень, і, погрожуючи їй вбивством, викрали майно цієї громадянки вартістю майже 9 тисяч гривень.

Підозрюваний 9 років переховувався від правоохоронців, його навіть оголосили в міжнародний розшук. Затримали грабіжника працівники російської поліції в місті Вологда і передали його українським правоохоронцям.
Відповідно до ухвали Апеляційного суду Волині, Андрій Хомутов проведе у в’язниці 8 років. Окрім того, його майно конфіскують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus