USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Хочуть звільнити міністра Степанова: у ВР збирають підписи для позачергового засідання

2 Квітня 2021 15:40
У Верховній Раді збирають підписи для скликання позачергового засідання. На ньому хочуть розглянути постанову про звільнення міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Про це у своєму Facebook написав нардеп зі «Слуги народу» Дмитро Гурін, пише Бабель.

«Під постановою про скликання позачергової сесії щодо звільнення Степанова зібрано 90 підписів депутатів різних фракцій з необхідних 150. Окрім інших, 33 підписи належать фракції СН, включно з підписом голови Комітету з питань здоров’я нації Михайлом Радуцьким – за що окрема подяка за позицію», – зазначив він.

Читайте також: «Степанов має відповісти за злочин перед українцями», – Ігор Палиця про відставку міністра охорони здоров’я

Серед підписантів, окрім кількох десятків «слуг», також майже у повних складах нардепи з фракцій «Голос» та «Європейська солідарність». Також підписалася частина депутатів з фракції «ЗА Майбутнє» разом із очільником Ігорем Палицею, 4 нардепів з ОПзЖ та двоє позафракційних.
Як повідомлялося, раніше у партії «ЗА Майбутнє» ініціювали збір підписів за відставку очільника Міністерства охорони здоров’я Максима Степанова, адже, як наголошують представники політсили, його непрофесійність і безвідповідальність неминуче призведуть до трагедії для країни. Протягом двох тижнів партія зібрала понад 500 тисяч підписів за відставку Степанова. Усі підписи разом зі зверненням 22 жовтня до Офісу президента передали представниці Жіночого руху політсили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2021 16:09
Звільнити! однозначно... нічого окрім "рапортів" по ТВ так і не зробив.
Пп Показати IP 2 Квітня 2021 17:21
Звільнити!!!!! Доплати медикам ковідні перестали виплачувати ще з нового року,зарплати ще з вересня так і не підняли,медсестри отримують +-5000,виручають пенсіонери,молодь не хоче працювати за такі гроші.....а скоро в Польщі сезон......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus