USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Холодно в квартирі: як лучани можуть здійснити перерахунок за опалення

9 Грудня 2020 14:21
У разі відсутності належного тепла в домівках, лучани можуть подавати заяву на перерахунок послуги з централізованого опалення.

Як повідомив в ефірі Суспільного Волині прессекретар ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков, станом на 8 грудня увесь житловий фонд міста Луцька забезпечений послугою централізованого опалення.

«У двох будинках на проспекті Соборності, 32а та на вулиці Кравчука, 4 є неякісна послуга. Це пов’язано з порушенням гідравлічного режиму роботи мереж. Відомо, що цьогоріч «Луцьктепло» встановило 82 індивідуальних теплових пункти в межах Завокзального району міста. Власне, введення їх в експлуатацію дещо порушило гідравлічні режими роботи мереж. Зараз ми працюємо з цими будинками для того, аби забезпечити надання послуги, згідно з санітарними нормами», – сказав він.

За санітарними нормами, температура у внутрішніх кімнатах має становити 18 градусів, а в наріжних – 20 градусів.

Аби здійснити перерахунок за надання неякісної послуги опалення, споживачам потрібно звернутися в ДКП «Луцьктепло» (або до аварійно-диспетчерської служби, або до центру обслуговування споживачів, або до відділу з контролю якості послуг, або до муніципального сервісного центру) та зареєструвати заявку про неякісну послугу.

«Після цього наша комісія спільно з представниками ЖКП чи ОСББ навідується до того, хто подавав заяву. І якщо дійсно у квартирі фіксується неякісна послуга, тоді здійснюється коригування нарахувань у розмірі 5% за кожен градус нижче норми», – зазначив Антон Безносиков.
Нагадаємо, більше двох тижнів мешканці багатоквартирних будинків у мікрорайоні Гнідава в Луцьку потерпали через відсутність у їхніх помешканнях опалення та гарячої води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2020 18:12
Поясніть, будь ласка, що таке внутрішня кімната і наріжна кімната...
1 до Лучанин Показати IP 10 Грудня 2020 15:31
Внутрішня якщо жодна зі стін не виходить на двір , а наріжка якщо хоч одна зі стін знаходиться на вулиці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus