USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Холодницький і нардепи полетіли у США на сніданок з Дональдом Трампом

1 Лютого 2017 17:54
Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, народні депутати Оксана Білозір, Валерій Карпунцов, Юлія Тимошенко, Павло Унгурян і Георгій Логвинський полетіли в США для участі у щорічному молитовному сніданку з Дональдом Трампом.

Так, участь у сніданку з Трампом візьме керівник САП Назар Холодницький, повідомили "Українській правді" у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

"Назар Іванович перебуває в Штатах. Він у відрядженні. Заплановані зустрічі. Також він бере участь у молитовному сніданку. Було запрошення від оргкомітету. Вже вчора він був у США", - повідомили у прокуратурі.

Уточнити, в якому готелі зупинився Холодницький у прокуратурі не змогли. Сказали, що не мають такої інформації.

Як відомо, 31 січня у Назара Холодницького був день народження.

1 лютого активіст "Дорожного контролю" Ростислав Шапошніков опублікував у Facebook фото Назара Холодницького і адвоката Віктора Смалія у готелі Washington Hilton.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сераховичі Показати IP 1 Лютого 2017 18:05
Тепер ми всі повністю переконані в чесності і непідкупності антикорупційноі прокуратури! Головний доказ тому-футболка з символом Украіни .
JUREK Показати IP 1 Лютого 2017 18:38
Особливо "мощний удар" нанесе адвокат
51 омбр(розформ) Показати IP 1 Лютого 2017 20:28
А ви там зашивайтесь під савуркою,іловайськом,дебальцевоі тепер авдіївкою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus