USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хороші ресторани, Кварцяний і привітні люди: чому футболісти їдуть до Луцька

17 Січня 2014 19:00
Голкіпер ФК «Волинь» Артем Кичак, який родом з Вінниці, відзначив луцькі ресторани. Туди, мовляв, часто ходить з дружиною. До слова, у команду футболіст прийшов завдяки головному тренеру Віталію Кварцяному, - йдеться на сайті клубу.

«Запросив мене у «Волинь» головний тренер. У мене не було жодних сумнівів, бо Кварцяний хотів забрати мене ще в «Кривбас» та «Металург» Запоріжжя. Тому я із задоволенням поїхав грати у Луцьк під керівництвом Кварцяного. Маю контракт на 2 роки», - зауважив Артем.

Стосовно тренера Кичак зазначив: «Він - людина дуже цікава, освічена і поважна. Тільки якнайкраще можу сказати про нього і як про тренера».

А щодо того, як футболіст освоївся у Луцьку він розповів: «Освоївся я відразу в команді. Дуже хороший дружній колектив. Проблем з адаптацією не було. Подобаються ресторани луцькі, ми із дружиною Олею туди часто заходимо, і дуже привітливі люди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
просто Показати IP 17 Січня 2014 19:33
ще один ПРОКОПЕНКО-З \ ГАЗ-МЯЗ\.
луцк Показати IP 17 Січня 2014 19:48
кварц в детстве
Знаючий Показати IP 17 Січня 2014 21:27
ахахахаахах... ВН Ви не перестаєте дивувати - це він говорив не клубній прес-службі, а спілкувався з вболівальниками на ФБ команди... І хоча б не полінилися і опублікувалиб інтерв'ю все... а ну тільки його перекручені частинки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus