USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хоспіс, диспансери і санаторії на Волині реорганізували

12 Березня 2020 13:21
Три спеціалізовані медичні заклади та два санаторії у Волинській області реорганізували шляхом приєднання до інших установ.

Про це йшлося 12 березня під час пленарного засідання 29-ї сесії Волинської обласної ради.

На розгляд депутатів винесли кілька проєктів рішення щодо реорганізації медичних закладів області й санаторіїв.

Відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату облради підготував ці проєкти рішень у результаті рекомендацій бюджетних слухань, на яких обговорювали шляхи фінансування та роботи окремих медичних закладів області.

Оптимізували Волинський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом, Волинський обласний шкірно-венерологічний диспансер, Волинську обласну лікарню «Хоспіс», Волинський обласний санаторій «Згорани» та Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих.
Волинський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом і Волинський обласний шкірно-венерологічний диспансер приєднали до Волинської обласної інфекційної лікарні. Волинську обласну лікарню «Хоспіс» – до Волинської обласної клінічної лікарні. Волинський обласний санаторій «Згорани» увійшов до складу Волинського обласного санаторію «Лісова пісня», а Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих – до Волинського обласного фтизіопульмонологічного медичного центру.

Як зазначила голова облради Ірина Вахович, ці проєкти рішення непопулярні, але необхідні в рамках медичної реформи. Вона додала, що всі рішення підтримані медичної комісією.

Депутати підтримали реорганізацію закладів більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus