USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Хоспіс вдома» розповість, як у Луцьку допомагають невиліковно хворим діткам

21 Квітня 2016 09:47
Виїзна бригада, яка допомагає луцькій малечі, що потребує хоспісної допомоги, відзвітується про свою роботу та розповість про подальші плани.

Круглий стіл для представників ЗМІ відбудеться 25 квітня у приміщенні Управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації. Його головною темою стане звітування роботи виїзної мультидисциплінарної бригади та обговорення подальших планів. Під час заходу Благодійний Фонд «СТОПРАК» презентує відеоролик на підтримку дітей, які потребують паліативної допомоги, - повідомляють у прес-службі фонду.

У рамках проекту «Створення виїзної служби паліативної допомоги «Хоспіс вдома» для дітей Луцька та Луцького району» на базі Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги створили виїзну мультидисциплінарну бригаду для надання паліативної допомоги невиліковно хворим дітям, які проживають у Волинській області. Проект реалізовано за підтримки МФ «Відродження» та БФ «СТОПРАК».

У місті Луцьк налічується близько 350 дітей, які хворіють на невиліковні захворювання, проте спеціалізованої програми допомоги для них не існує. Ці діти та їх родини, перебуваючи вдома, залишені практично сам на сам зі своїми проблемами та потребами.

З липня 2015 року команда виїзної бригади паліативної допомоги «Хоспіс вдома» активно відвідує сім`ї, в яких перебувають діти з особливими потребами. Лікар, медсестра та психолог працюють згідно графіка погодженого батьками дитини та щоденно здійснюють виїзні обстеження.

Під час круглого столу команда виїзної бригади розповість про специфіку та результат зробленої роботи. Тема заходу: «Звітність роботи виїзної бригади паліативної допомоги «Хоспіс вдома»».

Участь в круглому столі візьмуть представники БФ «СТОПРАК», команда виїзної бригади «Хоспіс вдома», родичі дітей, які мають невиліковні захворювання, ЗМІ.

Проект добігає кінця, тому Президент БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук розповість про подальші плани роботи бригади та яким чином буде здійснюватись фінансування.

* * *

Круглий стіл відбудеться в приміщенні Управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації за адресою: Луцьк, вулиця Суворова, 5. Вхід для преси – вільний. Початок об 11.00 годині.

Довідка:

Паліативна допомога – це комплексний підхід, мета якого забезпечити максимально можливу якість життя паліативних хворих і членів їхніх родин, шляхом запобігання та полегшення страждань завдяки ранньому виявленню і точному діагностуванню симптомів болю та розладів життєдіяльності, проведення адекватних лікувальних заходів, симптоматичної (ад'ювантної) терапії та догляду, надання психологічної, соціальної, духовної та моральної підтримки, незалежно від захворювання, віку, соціального статусу, національності, релігійних та політичних переконань, місця проживання хворого тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
mukola Показати IP 21 Квітня 2016 12:04
Дивно, що такі новини нікого не цікавлять і ніхто їх не коментує. Очевидно, що коментують тільки "гарячі" новини, серйозної розмови ніхто не веде у справжніх новинах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus