USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Хотіла піти до іншого: у Польщі українець по-звірячому вбив колишню дівчину

11 Грудня 2022 13:50
У Польщі судять 38-річного українця, який через ревнощі завдав колишній дівчині численні жорстокі удари канцелярським ножем та перерізав їй горло.

Про це повідомляє видання inpoland.net.pl.

Відомо, що інцидент стався на території Здзешовіце. Пара жила разом рік в робітничому хостелі.

Сам підозрюваний розповів, що вони любили випивати і під час чергового застілля – посварилися. Власник хостелу вигнав пару з помешкання через сварку і пиятику.

Тоді пара роз’їхалася і лише періодично зустрічалася. За словами чоловіка, одного дня під час спільної пиятики жінка зізналася, що йде жити до іншого. Тоді українець дістав ніж та перерізав їй горло і майже навпіл розрізав обличчя.

Одна з ран спричинила сильну кровотечу та смерть жінки. Загалом же копи не змогли порахувати кількість ударів та порізів, бо вони були надто численними. Під час розтину свідчі виявили три колото-різані рани грудної клітки та рану шиї.

Підозрюваного заарештували. Він зізнався у вбивстві. За вчинений злочин із особливою жорстокістю йому загрожує довічне ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
От Показати IP 11 Грудня 2022 16:23
дикуни(((
Анонім до От Показати IP 12 Грудня 2022 15:54
Алкоголь.
ОДІН. Показати IP 11 Грудня 2022 16:54
НУ ОТ І ПІШЛА ДО ІНШОГО....
Олександр Показати IP 11 Грудня 2022 16:57
У ХЛОПА БУЛА СОБАКА ВІН ЇЇ ЛЮБИВ.ВОНА З'ЇЛА КУСЕНЬ САЛА ВІН ЇЇ УБИВ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus