USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Хотіла збільшити: у Дніпрі школярка вколола собі в губи олію та потрапила на операційний стіл

22 Грудня 2021 17:56
У Дніпрі медики рятують 14-річну школярку, яка хотіла збільшити губи та вколола собі вдома укол із олією. Після цього дівчину госпіталізували та провели вже три операції.

Дівчина розповіла, що мріяла про пухкі губи, адже її однокласниці вже почали ходити в салони на ін'єкції краси. Проте ціна таких процедур від трьох тисяч гривень, а учениця 9 класу захотіла зекономити та знайшла в інтернеті, як можна збільшити губи в домашніх умовах. Дівчина вдома вколола собі в губи косметичну олію для обличчя. Проте вже через годину після ін'єкції її губа почала набрякати, йдеться в сюжеті ТСН.

Батьки одразу відвезли доньку до лікарні. Там медики її врятували від повної втрати нижньої губи. Лікарі видаляли олію під загальним наркозом. Кажуть, що це було дуже складно.

Дівчина пережила три операції, приймання антибіотиків та численні перев'язки. Скільки триватиме відновлення після домашньої ін'єкції краси, медики не прогнозують.

«Це може спричинити некроз тканин і навіть втрату частини чи всієї губи. Бо ці препарати для обробки шкіри. А як вони поводяться у м’язах, у м’яких тканинах – не до кінця відомо», – каже завідувач відділення щелепно-лицевої хірургії лікарні ім. Руднєва Тарас Погорелюк.

Тепер учениця 9 класу Юлія мріє не про збільшення, а про зменшення губи хоча б на міліметр.

«Зараз вона стала вже меншою. Раніше взагалі висіла. Добре, що верхню не вколола», – каже дівчина.

Тепер школярка п'є з трубочки та їсть лише перетерту їжу. Каже, що на експерименти із зовнішністю більше ніколи не наважиться.

Такі процедури навіть спеціальними препаратами не можна робити самостійно, каже дерматологиня Анастасія Хільченко, яка сама навчалася понад десять років. І застерігає українок будь-якого віку від небезпечних експериментів.

«Це процедура, яку має виконувати фахівець з вищою медичною освітою, який пройшов усе навчання, дуже гарно знає анатомію і використовує лише сертифіковані препарати. Якісь препарати ми вводимо глибоко, якісь – поверхнево, потрібно знати, якими голками», – каже лікарка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Показати IP 22 Грудня 2021 18:09
Краще б вколола в статеві губи. Щоб було чим погратись.
Ілономаскобот Показати IP 22 Грудня 2021 18:10
Хто ж олію коле? Смалець треба було Що то за покоління росте?
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2021 19:24
Така маленька, а вже ТПха
Косметолохиня Показати IP 23 Грудня 2021 08:48
А Джамала собі вколола в інші губи - є купа фото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus