USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хотіли демонтувати дах, але в луцькій мерії сказали «ніззя»?

27 Квітня 2009 15:32
Остаточне рішення, чи можна демонтувати дах та бруківку скандально відомого торгово-пішохідного ряду поміж Завокзальним ринком та ТЦ «Ювант», прийматиме, очевидно, виконком Луцької міськради. Про це 27 квітня повідомляють «Волинські Новини».
 
Сьогодні, 27 квітня, державні виконавці прибули вдруге, аби в примусовому порядку на користь підприємця Кравчука стягнути з ПФ «Скорпіон-Сервіс» дах над торгово-пішохідним рядом та бруківку. Однак, нагадаємо, підприємці стверджують, що частина із цього майна належить їм, оскільки певні роботи робилися їхнім коштом.
 
Перший заступник начальника І відділу державної виконавчої служби Луцького міськуправління юстиції Валентина Головата зазначила, що відповідно до листа за підписом начальника юридичного управління юстиції луцької мерії Максима Гордійчука, відомо, що питання про надання дозволу на демонтаж  винесене на розгляд виконкому міськради, оскільки може постраждати комунальне майно. Це питання виконком міськради розглядатиме 7 травня, а виконання судового рішення про примусове стягнення наразі відкладено.
 
Підприємець Володимир Гвоздик, який торгує на цьому проблемному ряді, розповів, що Господарський  суд Волинської області визнав договір оренди земельної ділянки під цим рядом між Луцькою міськрадою та ПФ «Скорпіон-Сервіс» недійсним. Однак у прес-службі приватної фірми запевнили, що на це судове рішення подадуть апеляцію.
 
Нагадаємо, що 12 березня «демонтажний» раунд протистояння на Завокзальному ринку закінчився мирно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Квітня 2009 16:28
тримайся рядок!!! вася не захотів откат 1900000грн.-нічого не получить)))
Назар Правда Показати IP 27 Квітня 2009 22:59
Не розумію логіки - навіщо приходити судовим виконавцям вдруге для того, щоб "стягнути дах та бруківку у примусовому порядку", а згодом казати про очікування рішення міськвиконкому і говорити про частку комунальної власності. Чи просто це привід лишній раз провести "перевірку на вшивість" для підприємців? Діюче рішення Луцькради про надання дозволу на будівництво другої черги торгового комплексу «Ювант» залишається "в силі"? А виконком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus