USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Хотів перепродати: волинянина, який купив контрафактних цигарок на 145 тис. грн, оштрафували на 85 тис. грн

11 Лютого 2024 15:26
Волинянин прогорів на «бізнесі» з контрафактними цигарками: він витратив 145 тисяч гривень на купівлю великої партії тютюнових виробів, щоб перепродати їх, проте втратив гроші та ще й змушений буде заплатити 85 тисяч гривень штрафу.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду.

На лаві підсудних опинився уродженець Ковеля Тарас М., який не зареєстрований як суб'єкт господарювання та не має ліцензії на зберігання чи торгівлю тютюновими виробами.

Проте це не завадило чоловіку торік 28 жовтня замовити в інтернеті у невстановлених осіб незаконно виготовлені тютюнові вироби: 1000 пачок «Marvel Blue», 1000 пачок «Marvel Red», 500 пачок «Compliment Blue», 800 пачок «Compliment Blue 25 XXL», 1000 пачок «Compliment Red», 500 пачок «Parliament Aqua Blue», 500 пачок «Rothmans King Size».

30 жовтня невстановлена особа транспортувала вищезазначені тютюнові вироби до відділення «Нової пошти» у Колодяжному та передала Тарасу М. Волинянин заплатив за отримані цигарки 145 тисяч 125 гривень.

Читати ще: У волинянина вилучили 4 тис. пачок контрафактних цигарок та оштрафували його на 85 тис. грн

Тютюнові вироби чоловік хотів одразу збути далі, переславши їх іншій невстановленій особі через «Нову пошту». Однак злочинні дії були припинені працівниками ТУ БЕБ у Волинській області, які вилучили контрафакт.

Під час підготовчого судового засідання Тарас М. визнав себе винним за ч.1 ст. 204 КК України та просив затвердити угоду про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду та оштрафував волинянина на 85 тисяч гривень. Контрафактні цигарки, відповідно до рішення суду, знищать.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus