USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Храм гробу Господнього відкрили після трьох днів протестів

28 Лютого 2018 08:14
Храм гробу Господнього в Єрусалимі знову приймає відвідувачів після того, як був закритий три дні в знак протесту проти податкової політики міської влади. Про це повідомляє Times of Israel, пише Інтерфакс-Україна.

"Двоє чоловіків, які виступали в якості охоронців ключа церкви, відкрили дерев'яні двері близько 4:00 ранку, припинивши протест", - сказано в повідомленні. Після цього до храму стали стікатися сотні паломників.

Раніше влада Єрусалиму скасувала звільнення церков від податків на комерційну нерухомість в місті і почала вимагати виплати. Представники церкви назвали це "безпрецедентним нападом на християн на Святій Землі".

За даними мера Єрусалиму Нира Барката, борг з муніципального податку на нерухомість християнських церков в Єрусалимі досягає 650 млн шекелів (понад $ 185 млн). Шукати шляхи врегулювання буде спецкомісія, повідомляла канцелярія прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus