USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хресний хід пройшов вулицями Луцька. ФОТОРЕПОРТАЖ

10 Серпня 2013 18:20
Спекотна погода не налякала учасників хресного ходу, який пройшов від Храму Всіх святих землі Волинської до Свято-Покровського кафедрального храму Луцька 10 серпня.

ЧИТАТИ ЩЕ: МОЩІ СВЯТОГО ВЕЛИКОМУЧЕНИКА - У ЛУЦЬКУ

Хресний хід приурочили до 1025-річчя Хрещення Київської Русі та 20-ї річниці принесення на Волинь Почаївської ікони Божої Матері. Сотні вірян Української православної церкви та представників духовенства крокували проспектами та вулицями міста у супроводі правоохоронців, які забезпечували безпеку руху.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА АФОНІ МОЖУТЬ ПОМОЛИТИСЯ ЗА КОЖНОГО ВОЛИНЯНИНА

Учасники хресного ходу йшли проїжджою частиною проспектів Соборності та Перемоги, через що на деякий час був заблокований рух транспорту. Пасажири тролейбусів та маршрутних таксі змушені були чекати, доки пройдуть учасники хресного ходу, втім, невдоволених не було чути.

Люди на зупинках громадського транспорту часто приєднувалися до дійства, або просили благословення у священиків. Багато хто з учасників ходу намагався стати на коліна таким чином, щоб над ним пронесли ікони, які вважають чудотворними.








Люди пояснювали це тим, що хочуть отримати зцілення та благословення. Хід зупинився поблизу Меморіалу Вічної слави для поминальної молитви, після чого рушив далі проспектом Перемоги та вулицею Винниченка.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
анонімус Показати IP 10 Серпня 2013 20:12
заберіть звідти дітей!
Прозорість Показати IP 10 Серпня 2013 22:29
Барани і нєпробіваємиє. Лікарі "ПІ" і хворі. Шкода дітей в ці кайдани страху і провини всовують.
василь Показати IP 11 Серпня 2013 00:50
Середньов1чне мракоб1сся. Такий народ приречений на дов1чне зубож1ння. Хоч би д1тей не тягли.
ВанМо Показати IP 11 Серпня 2013 00:56
Підтримую на 100%!
Корінний лучанин Показати IP 11 Серпня 2013 09:17
ВИЩЕВКАЗАНІ КОМЕНТАРІ, ЦЕ КОМЕНТАРІ ТУПИХ, НЕОСВІЧЕНИХ ЛЮДЕЙ! ЦЕ КЛОНИ ПОПЕРЕДНІХ БІЛЬШОВИКІВ-ІДІОТІВ! По іншому про них не можу висловитись.Вони нічого не знають і знати не хочуть, вони по більшовицькій ідеології пішли від мавпи! РОЗУМ до цих коментаторів ще не прийшов, десь у дорозі! ВІРА ТА ДУХОВНІСТЬ СПАСЕ ЛЮДИНУ від існуючого сучасного дебілізму та розпусти!
Лучанин до Корінний лучанин Показати IP 11 Серпня 2013 14:19
Одне слово- фанатікус. При чому тут більшовики??? Читай думай аналізуй! Розвивайся! Не зациклюйся на обрядах! Ми прощаєм тебе за твій комент. Будь вільним.
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 11 Серпня 2013 21:27
ПРИ ЧОМУ? Та ти,шановний,що з іншої планети прилетів чи не жив в цій країні, та історії,хоча б поверхово не знаєш!? Твоя відповідь-це дитячий лєпет"! А я достатньо вже давно все проаналізував і повчати мене НЕ ТРЕБА,в мене вік не пацана. РОЗВИВАТИСЬ ТРЕБА КОЖНОМУ І НЕ ЗАБУВАТИ ІСТОРІЮ СВОЄЇ КРАЇНИ!
Корінному лучанину до Корінний лучанин Показати IP 11 Серпня 2013 15:29
А це шоу має якийсь стосунок до віри і духовності?
Корінний лучанин до Корінному лучанину Показати IP 11 Серпня 2013 21:32
Реально, справжніх віруючих у нас мало!Ви до них не відноситесь! ЦЕ НЕ ШОУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus