USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Хто доривається до митниці, починає красти». Ігор Палиця заявив, що за главою Держмитслужби плаче тюрма

17 Квітня 2020 14:57
Нардеп від Луцька, член групи «За майбутнє» Ігор Палиця категорично переконаний, що місце голови Державної митної служби Максима Нефьодова – у в’язниці.

Про це він заявив 16 квітня під час прямого ефіру телешоу «Право на владу» на каналі «1+1».

Ігор Палиця відреагував на слова нардепа від «Європейської солідарності» Артура Герасимова про створення тимчасової слідчої комісії, яка вивчила б заяви про розкрадання державних коштів.

«Смішно слухати, що потрібна тимчасова слідча комісія, щоби розібратися, де крадуть. А попередні п’ять років не крали? А коли ми кричали у Волинській обласній раді, що по два, по три мільйони тільки Ягодинська митниця возить керівнику?» – висловився нардеп.
«Я раніше казав, що Кривіцький – начальник митниці за Гройсмана – збирає тільки з «Ягодина» три мільйони. І Порошенко це знав. І я переконаний, що Нефьодова треба саджати до в’язниці. Якому кажуть, скільки він краде, а він до цього часу працює. Тому що Нефьодова тримають його західні колеги, з якими він одного поля ягода. Я переконаний, що треба це все розганяти», – заявив політик.

Читайте також: «Він крадій, який пообіцяв красти менше», – Нефьодов про ексочільника Волинської митниці Шавлака

Більше того, Ігор Палиця наголосив, що всі правоохоронні органи знають, що відбувається.

«СБУ знає, яка всі ці схеми кришує. Податкова знає. Поліція знає. Всі все знають. І від того, що ми зробимо чергову ТСК, нічого не зміниться. Треба міняти кардинально Кримінальний кодекс, треба реагувати на це все. Тому що той, хто доривається до митниці, починає так само красти», – заявив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Палка Показати IP 17 Квітня 2020 19:11
ех, мені б туди добратись, і ті 2 000 000 падали б мені...
ага до Палка Показати IP 18 Квітня 2020 09:20
Спочатку цю суму потрібно передпти меншому єрмаку... а тоді!
Лучанка Показати IP 18 Квітня 2020 23:08
Ігор Палиця, немає басейну біля Загсу. Будь ласка. Тільки басейн. Без фітнесів, пілатесів та ін. Всеодно там той парк вже розкроюють під магазини та ларьочки з кавою. Або в дворі за гуртожитками сну - купа місця. Розібрати те кафе совкове для лигарів місцевих. Будемо плавати як дельфіни 2 рази на день.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus