USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Хто ініціював затримання Геннадія Корбана

21 Листопада 2015 18:27
Лідер УКРОПу Геннадій Корбан, який перебуває під домашнім арештом, вважає, що ініціатором його затримання є Ігор Кононенко, народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції партії «Блок Петра Порошенка».

Про це він повідомив в ефірі «Громадського ТБ», передає Еспресо.TV.

«Ігор Кононенко безпосередньо керував силовою операцією з мого затримання, розробляв її. Зв’язок він здійснював через такого собі полковника Демчину (Павло Демчина, перший заступник голови ГУ по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю СБУ) , який безпосередньо здійснював моє викрадення та перевезення до Києва різноманітними транспортними засобами», – сказав він.

Відповідаючи на запитання про можливі мотиви Ігоря Кононенка, Геннадій Корбан зазначив: «Які можуть бути мотиви у корупції?».

Нагадаємо, нещодавно Геннадій Корбан заявив, що Ігор Кононенко є «батьком» корупції в оточенні президента. За його словами, нардеп контролює «Укртранснафту», кілька державних банків та експортні контракти Одеського припортового заводу.

Геннадія Корбана було затримано 31 жовтня в Дніпропетровську в рамках спецоперації СБУ та ГПУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сергій Показати IP 21 Листопада 2015 20:48
Цілком зрозуміло,що всі ці затримання й переслідування як Корбана, так і інших політичних лідерів партії "УКРОП"- це намаганн діючї влади усунути потенційних суперників котрі являються небезпечними для нинішнього злочинного режиму.Тому вхід йдуть найрізноманітніші підлі й підступні способи усунення дійсно сильного конкурента.До того-ж ,прошу звернути увагу,конкурента,який не забирає в народа останне, а більше віддає.
Калаш Макарич Показати IP 21 Листопада 2015 22:12
Все більше дії влади нагадують дії Януковича.
Анонім до Калаш Макарич Показати IP 21 Листопада 2015 23:29
те що зараз виробляє теперішня влада та її прибічники, то янукович з папиредники нервово курять в кутку
Анонім до Анонім Показати IP 22 Листопада 2015 01:16
коментар було видалено
факт Показати IP 22 Листопада 2015 12:29
Політичні замовленя... Обкрадання українського народу і українського бюджету не путайте з політикою !!!
лучанка Показати IP 22 Листопада 2015 14:00
Недавно бачила виступ нашого президенда як він радів що з італією домовився що наші водійські посвідчення в них вже будуть дійсними...дивлюсь і думаю чи він дибіл...?????в нас люди гинуть а він радується за якісь посвідчення...в нас люди копійки рахують а вона радується
Ас Показати IP 22 Листопада 2015 15:59
людовік 14, мусоліні, чаушеску і порошенко його такаж участь чекає повісять чи розстріляють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus