USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Корбана можуть утримувати в слідчому управлінні ГПУ в Києві, - УКРОП

31 Жовтня 2015 18:15
Голова політради партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Геннадій Корбан може перебувати в Києві, в управлінні спецрозслідувань Генеральної прокуратури України. Про це під час прес-конференції у Києві повідомив член політради УКРОПу, голова секретаріату партії Денис Борисенко.

«На жаль, ми не можемо зараз туди потрапити, його побачити, адвокатів не допускають. Тому на сто відсотків підтвердити інформацію, що він там і з ним все добре, ми не можемо. Це поки неофіційна інформація», – сказав Борисенко.

Нагадаємо, сьогодні, 31 жовтня, керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України. Представники партії УКРОП назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії політичними репресіями.

Він також повідомив, що наразі обшуки тривають у народного депутата та члена політради УКРОПу Бориса Філатова – обшукують його приймальню. При цьому «до статусу народного депутата правоохоронцям байдуже».

До слова, сьогодні працівники СБУ нагрянули з обшуком до громадської приймальні народного депутата, члена політради УКРОПу Бориса Філатова в Дніпропетровську.

Зі слів Борисенка, у партії здогадувалися, що ситуація може розвиватися таким радикальним чином, адже ще влітку, коли партія реєструвалась в органах Міністерства юстиції, їй ставились перешкоди: «Усі строки, яких мало бути дотримано, порушувались. Документи видавалися із затримкою, це впливало на нашу участь у виборчому процесі. Тому тиск на УКРОП почався ще влітку».

Денис Борисенко також повідомив, що партія звернулася до міжнародних організацій та проінформувала світову спільноту про те, що Геннадія Корбана «було викрадено правоохоронними органами».

«Досі ми точно не знаємо, ні хто це зробив, ні за якими статтями, ні куди його повезли. Тому ми вважаємо, що він є заручником наших правоохоронних органів та нашої влади», – додав Борисенко.

Крім того, з його слів, УКРОП буде звертатися в усі європейські інституції, аби відстояти права Геннадія Корбана, які були порушені при затриманні. «Ми не довіряємо нашим правоохоронцям», – сказав Борисенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 21:22
А як до цього ставиться ІГОР ПАЛИЦЯ чи байдуже??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus