USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хто може стати поліцейським офіцером при ОТГ на Волині

14 Серпня 2019 11:57
Електронні анкети, доступні на сайті Нацполіції та Головного управління Національної поліції у Волинській області, на поліцейського офіцера громади можуть заповнювати чинні працівники будь-яких структур поліції, а також цивільна молодь. Будь-яких обмежень, зокрема ґендерних, – немає.

Про це йшлося 14 серпня під час презентації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у конференц-залі Палацу культури міста Луцька.

Нагадаємо, Волинь – шоста область в Україні, де реалізують цей проєкт.

Як зазначив заступник голови Національної поліції України, керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, поліцейські офіцери громади у Волинській області запрацюють уже з початку наступного року.

Сьогодні, 14 серпня, оголошено набір на поліцейських офіцерів громади.

«Анкети можуть подати чинні поліцейські та цивільна молодь (до 35 років, – ред.). Вся необхідна інформація є на сайті Національної поліції, також на сайті Головного управління (НП у Волинській області, – ред.). Анкети, які можна заповнити в електронному режимі, збиратимемо протягом місяця. Трохи менше місяця проводитимемо тестування, буде працювати поліцейська комісія за участю представників громад. Кандидати, зокрема, проходитимуть поліграф і потім 2,5 місяця навчання на базі Львівського університету внутрішніх справ із залученням інспекторів зі США та Канади. В основному це будуть практичні заняття, викладачі – офіцери, зокрема офіцери громад», – розповів Олександр Фацевич.

Після успішного проходження навчання кандидати отримають ключі від дільниці й транспортного засобу, а також формений одяг і зброю.

Натомість громада, де працюватиме офіцер, має забезпечити його приміщенням, оргтехнікою, меблями, пальним. Теж за кошти громади здійснюватиметься технічний огляд службового автомобіля.

Загалом проєкт «Поліцейський офіцер громади» мають реалізувати в межах усієї країни до 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
кєборг Показати IP 14 Серпня 2019 12:14
Ну ну, подивимся як громада, де працюватиме офіцер, має забезпечити його приміщенням, оргтехнікою, меблями, пальним. І як громада здійснюватиме технічний огляд службового автомобіля )))))
Анонім до кєборг Показати IP 14 Серпня 2019 15:07
Щоб випивка завжди в автоиобілі була
Виборець до кєборг Показати IP 14 Серпня 2019 20:34
забезпечать всім місцеві самогонщики та металоскупщики.
Дмитро Показати IP 14 Серпня 2019 14:16
що не будь )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus