USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Школи у Камінь-Каширському та Ковельському районах забезпечать поліцейською охороною

21 Грудня 2023 17:30
Навчальні заклади Волині, які розташовані у прикордонних районах з Білоруссю, охоронятиме поліція.

Про це йшлося під час робочої наради, що відбулася під керівництвом першого заступника голови ОДА Сергія Мовенка з представниками поліції й управління освіти та науки, повідомляють у Волинській облдержадміністрації.

Наразі в області триває відбір навчальних закладів, у яких будуть працювати поліцейські. Йдеться про школи Камінь-Каширського та Ковельського районів, де освітній процес відбувається за змішаною або очною формою навчання. Також передусім охорона запрацює в установах, які розташовані найближче до кордону та де навчається більша кількість учнів.
Читати ще: У школах задля безпеки дітей чергуватимуть поліцейські, – МВС

Слід зазначити, що офіцери безпеки у школах забезпечуватимуть пропускний режим, публічний порядок та відповідатимуть за відправлення дітей до укриттів. Також вони матимуть металошукачі, аби будь-яка стороння особа чи діти не могли пронести до закладу небезпечні предмети. Крім того, працівник поліції пройде відбір та спеціальне навчання для цієї роботи.
За підсумками наради присутні вирішили створити робочу групу при ОДА, куди увійдуть представники обласної та відповідних районних адміністрацій, поліції і навчальних установ, аби почути думки кожного щодо роботи поліцейської охорони.
Крім того, це питання буде винесено на розгляд Ради оборони області, аби затвердити перелік шкіл, які охоронятимуть правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Грудня 2023 18:51
Ухилянти доказують свою потрібність..
Ааа Показати IP 21 Грудня 2023 19:12
Яка охорона людей на фронті не вистачає тим більше підготовлених

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus