USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Хто очолить міліцію в районах та містах Волині. СПИСОК

23 Квітня 2014 17:31
На Волині стартував конкурс на заміщення посад керівників районних та міських відділень міліції. Про це повідомила прес-служба УМВС області.

Так, відповідно до запровадженого Міністерством внутрішніх справ України курсу на прозорість кадрових призначень керівників територіальних органів, з урахуванням результатів обговорення кандидатур, забезпечення контролю за їх діяльністю з боку громадськості, враховуючи побажання громадян, УМВС України у Волинській області оголосило конкурс на заміщення посад:

– начальник Турійського районного відділу;
– начальник Маневицького районного відділу;
– начальник Любомльського районного відділу;
– начальник Ковельського міського відділу (з обслуговування міста Ковель та Ковельського району).

Список кандидатів для зарахування до кадрового резерву на вакантні посади керівників міськрайорганів міліції

Маневицький РВ
1. Іщук Петро Васильович
2. Ісаков Ігор Григорович

Турійський РВ
1. Сліпчук Юрій Григорович
2. Антонюк Дмитро Васильович
3. Хомич Василь Сергійович

Ковельський МВ
1. Тусь Іван Гаврилович
2. Дорохольський Ігор Валерійович

Любомльський РВ
1. Вовкунович Степан Степанович
2. Бас Сергій Миколайович
3. Москалюк Ярослав Авксентійович

Любешівський РВ
1. Бас Сергій Миколайович
2. Прокопюк Степан Пилипович

Список претендентів на посади керівників міськрайорганів, які виявили бажання пройти процедуру громадського обговорення для зарахування до кадрового резерву

Луцький МВ
1. Муковоз Ігор Володимирович
2. Мархальчук Віталій Вікторович

Луцький РВ
1. Кічук Олег Борисович
2. Костанюк Володимир Володимирович

Володимир-Волинський МВ
1. Мархальчук Віталій Вікторович
2. Здомищук Віталій Петрович
3. Новосад Василь Васильович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
майор Показати IP 23 Квітня 2014 18:46
А Муковоз у славне місто Ківерці не хоче?:)
Бодя Показати IP 23 Квітня 2014 19:03
А це не той Муковоз Ігор Володимирович, якого вигнали з органів МВС за створення та кришування наркоторгівлі у Луцьку у 2004 році, а потім він прикинувася, що постраждав за політичні погляди і під крилом Володьки Нальковича Бондаря очолив Ківерцівський МВ МВС, де з виликим успіхом через циган відновив наркодіяльність?
Лучанин до Бодя Показати IP 23 Квітня 2014 19:19
Він самий. Муковоз Ігор Володимирович, який у 2004 очолив Комсітет громадського спротиву разом з митником Чернишовим. Потім в Ківерцях був. Хабарник і контрацептив ще той. В Ківерцях всіх циганів-наркоманів покришував
98 Показати IP 23 Квітня 2014 19:06
Хайно той Муховоз прийде на громадське обговорення, там йому буде задано багато незручних питань за антиправову діяльністль у органах МВС.
Володимир Латковськи Показати IP 23 Квітня 2014 20:15
Хоче проходити люстрацію та обговорення з народом Вовкунович щоце таке людина яка обслуговує бізнес та охотогосподарство Бібіків - контрабандистів , хабарників. Запитайте в людей Любомльщині і почуїте їхню думку. Ганьба Бібікам та Вовкуновичу.
Олександр Г. до Володимир Латковськи Показати IP 25 Квітня 2014 23:53
Вовкунович Степан - порядна людина, і якщо очолювати місцевий відділок, то саме йому, так як він багато років працював на оперативній посаді для забезпечення порядку.
Володимир Показати IP 23 Квітня 2014 20:50
Шановні тролі.Ви пишете а потім громада Важатиме це за офіційну інфрмацію.хочаб один напишіть призвіще.Прмходьте на слухання задавайте питання.Ідеальних людей не буває.
Маруся до Володимир Показати IP 23 Квітня 2014 21:07
"Шановні тролі"))) Чуть під стіл не впала :), а на рахунок "офіційної інформації", ну може декілька років назад хтось ставився до анонімок серьйозно, а зараз навіть смішно, це ж все провокації (і не тільки тут), причому невдалі і неактуальні провокації.
Луцький Мв Показати IP 23 Квітня 2014 21:05
Хай буде Муковоз гірше не буде, оскільки такого бандита як Марчишак ще Волинська земля не бачила
турійськ Показати IP 23 Квітня 2014 21:13
Людина яка не побудувала собачої будки.Може тільки писати дцрні коменти.Не може бути начальником міліції людина без спецзнань.Відсаньте від ментів.Не хочете своїх знову будуть заїзджі.......
Володим до марусі Показати IP 23 Квітня 2014 21:17
Згідний.Дякую.Згадую класика.Про судів.Хто вони.Під цим чарівним словом громадськість.
Маруся Показати IP 23 Квітня 2014 21:23
"— А судьи кто? — с пафосом вопросил фон Мюфлинг со своих небес. — Ах, судьи… — сказал лекарь, скривившись весь, и глаза его наполнились слезами, — ваш сарказм, милостивый государь, не имеет силы, ибо я говорю не как судья, а как пострадавший, вот так. "
Анонім Показати IP 24 Квітня 2014 06:37
Коли Тягунова поміняєте, хабарник яких ще світ не бачив
лпдмуа а простише и Показати IP 24 Квітня 2014 08:21
якщо вже муковоз предендуе на начальника милиции-то чому його друзі крадіі автомашин неможуть працювати в мрео стояти на дорозі ? так буде все очевидно а в вб хіба забули коли його і ще пару таких як він взяли за задницью за кришуванн автокрадіів і через 5 хівилин він мав бути звільнений ця оранжева потвора поперла на майдан і дякуючи боднарью і сбу залишилась працювати в міліціі : Давайте всіх муковозів в міліцію і так толку нема- і вже небуде це факт
З Володимира Показати IP 24 Квітня 2014 11:35
А щось про претендентів на Володимир ані слова... Хтось знає щось про цих людей?
Анонім Показати IP 25 Квітня 2014 00:26
Хто підібрав ці кадри не одного достойного, яке погане становище у міліціянтів. А Муковоз би не позорився б
Анонім до Анонім Показати IP 1 Травня 2014 00:08
Шановний анонім, Ви з усіма кандидатами знайомі, що так стверджуюче заявляєте про їх достойність? В самого то біографія напевно підшкульгує...
"сержант" Показати IP 25 Квітня 2014 22:25
Муковоз І.В. працював у Школі міліції у Сокиричях, на посаді Заст.нач.по навчал методич..роботі з 2012 -2013р. і там цей хабарник засвітився, брав у курсантів гроші за увал - 24год. 100грв. передавав йому ті кошти, колишній Начальник курсу Кішта І, де і зараз останній працює викладачом по вогневій. Що можу сказати по Муковозу, це дуже слизька, гнила, їхідна ,хитра , корумпована людина, йому місце не улавах МВС, вірте, не вірте - а інформація поньому 100 процент.
сем Показати IP 27 Квітня 2014 12:32
Вовкунович це дійсно порядна людина яка буде дослухатися народа і варта такої посади,а Москалюк Ярослав якого висувають кришувальникі Любомля такі як Соколюк і Пех Юрій Миколайович який на даний час в.о начальника Любомля,вони ще незрозуміли що їхня песінкі пришов кінець,а Латковський Володимир хай краще розкаже як він відмиває гроші з тиими самими Бібіками?
брат до сем Показати IP 7 Червня 2014 19:00
пеха давно треба посадити
Юрій Показати IP 28 Квітня 2014 16:24
Сьогодні відбулися громадські слухання відносно посади начальника Любомльського РВУМВС.Хто формував ці списки?Чому ми не бачили кандидата на посаду Хомича В.С.Процедура не витримана в демократичних рамках.Його нарівні з Вовкуновичем рекомендувала районна організація ВО "Батьківщина".Коли це питання було задане, то представники Правого сектору,автомайдану і самооборони казали, що він не подав заяви..Але ж він і не подавав заяви на вакансію начальника в Турійську, а проте там він числиться в кандидатах.Щось тут знову намутили чи кадровики, чи знову прослідковується слід "Бібіків".При тому, коли Вовкунович піде на службу ,він втратить виплату по пенсії-пішов по стану здоров"я,якщо знову поновиться, то повторно йому її нарахують по новому положенню,, що явно невигідно. Кажуть, що ріж\зницю будуть компенсувати "Бібіки".За просто так нічого не буває.Народ має сумнів, чи не буде він засланим козачком щоб знову кришувати їхні бізнес-інтереси.? Кадрова комісія!,зв"яжіться з Хомичем, скажіть що робити в такому випадку.Може треба 500 підписів, щоб його почули? А товариші Соколюк і Мучак ,по яких було видно кого пхають(Москалюка),вам вже пора заспокоїтися,хваліть бога, що на свободі і при пенсії- продали Україну і ще й вона вам гроші платить..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus