USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Над волинянкою і її сином не глумилися на Донеччині, - міліція

24 Червня 2014 13:44
У обласному управлінні МВС України у Волинській області повідомили деталі розслідування заяви волинянки, яка розповідала, що над нею та її сином поглумилися представники однієї з релігійних общин.

Нагадаємо, волинянка стверджувала, що вона та її 9-річний син піддавалися сексуальному насиллю на Донеччині. Як розповіла жінка, організатором зґвалтувань був настоятель церкви.

Однак волинські правоохоронці спростували заяви про те, що хлопчика зґвалтували.

Про це стало відомо під час прес-конференції начальника УМВС України у Волинській області сьогодні, 24 червня.

Начальник управління карного розшуку обласного управління Геннадій Єпіфанович розповів про деталі справи. Він повідомив, що правоохоронці вже отримали кілька результатів медичних експертиз. Згідно з документами, дитину не ґвалтували. Те, що дитина перебувала у такому стані – результат неналежного виконання мамою своїх обов’язків. Нині стан матері дослідить психологічна експертиза.

«Почервоніння у хлопчика, яке медики спочатку припустили як результат зґвалтування, було тому, що мама за ним неналежно доглядала. Факт зґвалтування не доведений. Мама має декілька дітей, познайомилася з особою, яка була раніше засуджена, і поїхала на схід за романтикою. Ніхто дитину і маму не ґвалтував», - повідомив він.

Якщо все ж був злочин, то він був скоєний на території Харцизька – туди ж і скерують матеріали. «Прокуратура пильно за цим стежить, порушень з нашого боку не буде», - запевнив Геннадій Єпіфанович.

Також під час прес-конференції правоохоронці зазначили, що всі зґвалтування, які були скоєні в області – розкриті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus