USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хто очолить психоневрологічний інтернат на Волині

10 Квітня 2014 13:53
В обласній раді вирішили продовжити контракт з директором Берестечківського психоневрологічного інтернату Світланою Приходько.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я людини сьогодні, 10-го квітня.

Директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Мишковець рекомендувала профільній комісії продовжити на два роки термін контракту із Світланою Іванівною.

«Вона має чимало нагод, працює сумлінно,творча у своїх підходах. Вміє співпрацювати з волонтерською, гуманітарною допомогою, є заслуженим працівником соціальної сфери України», - додає Світлана Мишковець.

Голова комісії Галина Майко повідомила, що вчора була в інтернаті й вивчала стан справ.

«Я вчора виїжджала в інтернат, її підопічні називають пані Світлану мамою, це говорить про щось, там дуже хороші умови, треба продовжити контракт на два роки. Вже два роки в інтернаті чоловіки й жінки, це складно, однак інцидентів жодних не було, є господарка, з нею справляється директор», - розповіла Галина Майко.

За проект рішення щодо продовження терміну дії контракту зі Світланою Приходько – директором Берестечківського психоневрологічного інтернату члени комісії проголосували одноголосно «За».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
йося моргенштерн Показати IP 10 Квітня 2014 14:04
правий сектор!!!!!!!!!!!!
регіонал до йося моргенштерн Показати IP 10 Квітня 2014 17:02
"Маман" Баба козирна , Цар Бориска ради не дав,Купила вона його, А ти правий сектор,,,, Ти ще Пустовітів.Пирожиків Вітрів згадай,угу,Що не продаеться за гроші то продаеться за велткі гроші,Заідь в Берестечко тобі все про неі розкажуть ,скільки бере ,за що і як живе і хто що в неі робить,Одна банда пішла інша прийшла,а в неі гроші і поки не винесуть
житель Показати IP 10 Квітня 2014 15:01
Ну точно подуріли.Майко приіхала ,взяла гроші і загрузила повну машину харчів (машина службова Приходько привезла і завезла) тепер МАМА А ще місяць тому Приходько була в регіонах сама і більше 70працівнилів заставила Ну влада прийшла, точно дурдом
Адміністрація до житель Показати IP 10 Квітня 2014 21:32
Який батько такий син.Яка хата такий тин .Ну що панове Гузь,Карпюк з...лись.На представленні Годлевського бла-бла-бла ми патріоти,згадали Небесню сотню ,люстрація.Ну-ну.Яке моральне право маете заставляти звільнятися начальників відділв коли в самих рильце не чисте.
Анонім до житель Показати IP 11 Квітня 2014 15:40
Чи не тобі ці гроші дали щоб ти мерзу писав, ще і неграмотно. СОРОМ пане житель. З такими людьми ми підем не в Європу а повну П.............! Я би хотів приїхати до Вас і подивитись, як ви обікрали свою організацію.....
житель до Анонім Показати IP 11 Квітня 2014 19:02
Пані голова профкому!Злякалася?Що прийшла Приходько і сказала щоб писала щось хороше про неї і ти пишеш. Пиши пиши.Тільки вона забирає зараз гроші хворих,а завтра буде забирати половину і твоєі зарплати, тоді побачим. Чого не пишеш як вона сьогодні за гроші інтернату щуки купляла І з складу продукти грузила для Мишковець.
Правий сектор Показати IP 10 Квітня 2014 15:57
А Майко що знову в БЮТі.Іі ж на Майдан разом з ригами виводили,як зрадницю
Лівий сектор до Правий сектор Показати IP 11 Квітня 2014 10:34
а ти біля неї не стояв?
працівник Показати IP 10 Квітня 2014 19:49
Розікрала все велика директор .тепер їздить по фірмах ,щоб скинулись на харчі слабим.ЛЮди дають а вона і те розкрадає.Ні гріха ні совісті.
пірат до працівник Показати IP 10 Квітня 2014 19:59
Держава давала гроші а вона купляла в Жанки свині,картоплю,буряк,цибулю.Але по яких цінах?Злодюга ще та
Хринюк Микола до працівник Показати IP 11 Квітня 2014 13:33
Слухай ТИ працівник Ти приїдь до неї до хати ввечері і подивися як людина працює в себе на 30 ти сотих з мотикою ,а людей вона не обкрадала. Гріх за брехню на твоїй совісті. Я неможу витримати таку брехню, я її більше знаю як ти на відміну від тебе. Хринюк М.М. подзвони.
Лікар Показати IP 10 Квітня 2014 21:51
Правий сектор ти точно кліент Приходько С Майко за три роки купила хату /зробила евро ремонт /дві машини /нових/за заробітну плату.Правда платив Климчук за то що перейшла до нього в фракцію,за відкати коли робили ремонт лікарні і не тільки.Харчів не купляла бо в лікарні є кухня і така подруга .Нічого не переживай .Дорвешся до влади будеш такий самий .Є на кого рівнятися
Хринюк Микола до Лікар Показати IP 11 Квітня 2014 10:04
колишній зять Майко Галини Я з нею не розмовляю певне зо два роки (не зійшлись характерами) Але цей брєд шо ви пишете не вкладається ні в які рамки я з її дочкою прожив майже 10 років Хату, ту що ви пишете, ще заробив її покійний чоловік і ремонт він зробив сам Він 15 років відходив в море, він був на заробітках на золотих приісках в Росії, в Німеччині і робив євроремонти його було звати Майко Микола Іванович його в Горохові всі знали і всі поважали машину вони купили в кредит і не знаю чи ше виплатилиТак шо люди не пишіть брехні і хто хоче знати правду 0965627007 дзвоніть
Анонім до Хринюк Микола Показати IP 25 Квітня 2014 20:21
Незнаю я про чоловіка, а от коханців в неї хватало
подолець к.к. до Лікар Показати IP 18 Квітня 2014 00:42
я не знаю чому ті хто пишуть бояться вказати своє прізвище .я можу сказати , що маю власну думку,серед нас немає святих,але коли людина робить свою роботу якісно то вона має право працювати.мене багато хто нелюбить з керівництва бо я не лижу дупи.якби не п. приходько берестечківському пні давно булаб клямка.можете краще приходьте,але назвіться.подолець к.к!!!!
Житель Берестечка Показати IP 10 Квітня 2014 22:36
Нормально! Мала звідки заплатити: щоб влаштуватись на роботу - заплати "мамі" 600 у. о. Цікаво, а куди Правий сектор дивиться? Техніку собі купляє по перерахунку на Берестечківський психоневрологічний інтернат. За зарплату службовця квартиру в Луцьку придбала - оце має зарплату!!!!!!
Свій до Житель Берестечка Показати IP 11 Квітня 2014 11:29
"нормальній " господині достойна зарплата приблизно 3000дол.США в місяць(відкати,пенсія хворих,,,,,)Правда долар підріс то буде трохи меньше,але то ніц,почнуть "здихати"свині ,коров,,,і буде 3500
Хринюк Микола до Житель Берестечка Показати IP 11 Квітня 2014 12:47
Житель Берестечка напиши, або передзвони на мій телефон який я написав в інтернеті і скажи що це правда, я не боюся давати свій телефон в інтернеті, подзвони і я Тобі все роскажу що Тебе цікавить.Не бреши!
Хринюк Микола до Хринюк Микола Показати IP 11 Квітня 2014 15:33
Я не за відносини теща-зять, я проти брехні! Приїдьте до неї до дому і подивіться як людина живе.
Василий Показати IP 11 Квітня 2014 17:34
Да, взяточница эта С...а Ивановна еще та. Только и живет за счет этих людей до рабочих ставится как до скотины и все что пишут про нее это правда, а мотыки она наверное с детства не видела, а зачем если все сделают рабочие, вызовет с работы человека он и пашет на ее 30 сотках, дом убирает ...... В людей пенсию забирает (это даже не обсуждается ), те которые умнее дают немного больше, а те кому повезло меньше тыкают по 2, 5, 10 гр. он ходит и радуется! Одним словом гнать ее нужно, а если разобраться во всех ее грехах то это может потянуть и на неплохой срок....
берестечківець до Василий Показати IP 11 Квітня 2014 18:25
Правильно кажеш.Це не правому сектору жалітись треба а в прокуратуру.За 20 років на зарплату держслужбовця поставити хату,сауну,басейн грошей не хвалит.Так що Приходько злодюга добра
Правдолюб! Показати IP 16 Квітня 2014 21:02
Вона Жаба з маленького пруда!
Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 21:03
коментар було видалено
))) Показати IP 16 Квітня 2014 21:03
коментар було видалено
іра Показати IP 22 Квітня 2014 21:35
а що баба Катя не допомогла? Приходько добра злодюга бо на курорти за кордон щороку по два рази їздить !!! працівники для неї то е бидло а "мамочка" ха-ха це на людях!!!
ікс до іра Показати IP 22 Квітня 2014 22:00
А фасад будинку за які ши-ши зробила? виділили гроші на капремонт зробили фасад одного корпусу і вона зробила в дома! злодюга це точно!
Галя до ікс Показати IP 26 Квітня 2014 15:31
А ви що дома зробили ??? Ви якби менш пропивали а більш працювали може тож би кудись з’їздили и щось дома зробили.
Веселий анонім Показати IP 23 Квітня 2014 18:59
Пані Приходько - керівник, який усе й уся тримає в кулаці. Це без заперечень. Її величезними вадами є хамське ставлення до людей: чи то працівників, чи ні. Ну і звичайно, дурна українська звичка - брати хабарі... Чи може, звичка це не порушення закону, аааа, співрозмовники? І ще: чи не пора б уже йти на заслужену пенсію. Без малого 30 років наживатися на людях то вже й на довічне тягне. П. С. А вас, Костянтине Костянтиновичу, сама "Маман" попросила про послугу?. Ви дупи не лижите, а хлебчете щось пАкрЄпчЄ, тому і мусите прогинатися під авторитетом Пані Приходько.
подолець к.к. до Веселий анонім Показати IP 24 Квітня 2014 18:42
якщо ти такий крутий то назви прізвище.чи ти сцикун!!!ви або мене особисто не знаєте або ви Дурень.
) до Веселий анонім Показати IP 26 Квітня 2014 15:28
Пані Приходько - керівник, який усе й уся тримає в кулаці і тому там є порядок. А вам по секрету Веселий анонім скажу таку річ, що керівник не має бути с підлеглими на коротку ногу це і є залог порядку!!! Про презумпцію невинності ви мабуть теж не зняте і тому тут про якісь міфічні хабарі і іншу ахінею пишете! А взагалі дійсно якщо у вас є докази то могли би і назватись а не бути Анонімом на ВЕСЕЛЕ!!!
... до ) Показати IP 1 Травня 2014 14:51
Інтересна дискусія тут почалася. Тільки тоді що Пан Подолець, що ) до Веселий анонім дайте відповідь на такі прості питання: 1. якщо Вам не важко, перечитайте всі пости і порахуйте, скільки було негативних і відповідно позитивних коментарів. і тепер поворушіть мізками і скажіть, усі люди, які розказують про ненайкращу поведінку особи, про яку ми так пристрасно говоримо, брешуть. відповідь: ні. просто Ваш так званий хороший досвід з директором інтернату або поодинокий вийняток, або вдала брехня. 2. Берестечко - це не місто-мльйонник, де знайомого зустріти не так і легко. це місто, де живе кілька тисяч людей, кожен один одного знає і ці люди відповідно знають, бо бачили, відчули на свої шкурі поведінку пані директор, тому писати, що це АХІНЕЯ кількох сотень людей принаймні ризиковне. 3. з підлеглими не варто бути на коротку ногу - факт. але тоді поясніть: чи підлеглий повинен терпіти приниження, крики без причини. У людини є таке от право на власну гідність і ніхто загалом не повинен її пригнічувати. 4. а про презумпція невинуватості тут просто недоречно писати. "Не пойман - не вор", звичайно, тільки от згаданий вами вище принцип є правовим, і по великому рахунку реально важливим в юридичних колах. а ми тут прост смертні, яким наболіло.
українець Показати IP 23 Квітня 2014 19:36
шановні депутати ! якщо ви залишете пані Приходько на посаді,то вже кури будуть сміятися! Вона хитра особа,яка при кожній владі легко притиралася! навіть при Башкаленку сиділа по праву руку і на з"їзди партії їздила,аби втриматись на посаді бо ще не все вкрала! досить з неї,нехай вже сидить на пенсії. є молоді люди.нехай працюють!!!
Українець до українець Показати IP 26 Квітня 2014 15:15
Куме коли ви вже цю свою зелену жабу проковтнете ??? Чи може хочете на Ії місце піти покерувати ?
Анонім Показати IP 25 Квітня 2014 19:52
Я ту баба знаю вона така, що слів не вистарчає. Людей тримає за якесь бидло...
Да уж до Анонім Показати IP 26 Квітня 2014 15:12
Я теж знаю як досить порядну людину і відповідального керівника!
подольцеві к.к. Показати IP 25 Квітня 2014 22:52
Костянтин Костянтинович хіба замало тобі купила "Маман" одягу (куртку і черевики) - ти може ще й хочеш шкіряну куртку і хороший костюм з туфлями. І взагалі діти в школі вчать, що прізвище та ім"я пишуться з великої букви - напевно ти вже всі мізки пропив (а може прокурив травою)?
колега Показати IP 25 Квітня 2014 23:02
Почався збір підписів на підтримку "Маман" - Приходько С.І.. Добровільно-примусово заставила голову профкому, яка під загрозою звільнення з роботи каже прийняти ПРАВИЛЬНЕ рішення.
Голову профкому до колега Показати IP 26 Квітня 2014 15:08
О КОЛЛЕГА я вас поздравляю наконец то вы протрезвели аж на 25 Квітня и в состоянии заниматься ТРОЛЛИНГОМ ))) хотя вам наверно лучше опять упасть в алкогольный коматоз и не мешать людям работать!!!
Anonimus Показати IP 27 Квітня 2014 12:52
Обслуговуючий персонал, очолюваного нею інтернату, за те, що би призначили нового директора закладу. При призначенні кандидата на посаду директора, а також діючий керівник закладу, повинен пройти повну перевірку люстраційного комітету Волині.
Голову профкому Показати IP 27 Квітня 2014 14:37
Anonimus может вы метите на очолення інтернату так назовитесь проверим Вас в люстраційному комітеті Волині. За одно и ваши профессиональные навеки, а то складывается впечатление что вы только как тролить женщин в Интернете на большее неспособны.
Миколайович Показати IP 28 Квітня 2014 19:26
та що ж так переживаєте,згадайте фільм "весілля в Малинівці,а також однойменний твір Чехова і зрозумієте що старий директор залишеться новим.А Майчиха допоможе,свій свого не вкусить.Після сьогоднішньої чергової показухи для чергової комісії,де була знову Майко,все буде для пані добре.А працівники так і будуть з опущеними головами мовчати,вислуховуючи істеричні крики своєї начальниці,що ніхто не працює,лише вона.І боятись,щоб лише мене не чіпала,а когось.А якщо потрібно на панщину піти,садити чи сікти,чи збирати,як не піти,ворогом станеш.
Миколайович Показати IP 28 Квітня 2014 19:50
І нікуди подітись,така холопська натура.бо жити потрібно,а роботи іншої немає,мусять мовчати і терпіти,а якщо від принижень пані сердце схопить,нічого,побудеш в лікарні,там підлікують,і далі терпи.
Сторонній спостеріга Показати IP 2 Травня 2014 13:42
Читаю,та думаю скільки ж бруду,заздрості,непорядності у душах деяких особей.Самі за все життя нічого для людей не зробили,дай лише когось оббрехати,нагадити на когось .Такі зараз стоять у Донецьку,Краматорську і репетують МИ ЗА РАСЄЮ,а самі за все життя ...читай зверху.Світлана Іванівна завжди була та залишиться порядною людиною а ви...теж не змінитесь,такі не змінюються.
Шок. Показати IP 2 Травня 2014 19:54
Читаю і страх мене бере від того, що де які "особі" називають пані Приходько - порядною людиною. А тих хто її критикує - прирівнюють до "тих хто в Краматорську і Донецьку". Людино!!!!! Схаменіться!!!!. Якщо пані Приходько - порядна, то я не знаю кого можна назвати не порядним. Такої непотрібної людини, як вона - світ не бачив. Так - колектив свій вона тримає круто, як керівник, але крім того, що треба бути керівником, треба бути ще людиною. Якими матюками вона обзиває підлеглих, стоячи на сходах свого "гнізда керування" - чути аж на автостанції, а що ще звучить в кабінеті, чи в корпусах, то один бог і люди приниженні знають. Працівниці вичищають її задрипанки в будинку і на обійсті, а кращого епітета, як "бандоха" - не почуєш, хоча ці "бандохи" в дома мають ідеальний порядок і роблять це все власними силами, а не за рахунок підлеглих наймитів. А хабарництво - це навіть не обговорюється. Щоб потрапити на роботу треба заплатити валютою і не малою. Відкати від співпраці підприємці теж мусять платити, інакше ніякої співпраці. А те що ремонти і всвоєму обійсті і в квартирі дочки зроблено за кошт інтернату теж не треба коментувати. Та і багато чого іншого, що карається законом. Тут дехто пише, щоб факти навести. Можна навести, але це справа контролюючих органів. А працівники мовчать і мовчатимуть і робитимуть те що скаже (і підписуватимуться за цього ката і страхівки платитимуть по 500 долларів і працюватимуть на пані), тому що роботу знайти дуже важко, а годувати родину треба. Писати можна все що захочеться. Тільки про порядність пані Приходько не пишіть. Порядність, людяність і С.В. - це абсолютно різні речі.
Сторонній спостеріга Показати IP 2 Травня 2014 20:53
Пані,чи пан? Ви,що хочете зайняти дану посаду,чи хтось з ваших рідних хоче?Просто неприємно слухати коли оббріхують порядну Людину.Ви далеко не перша хто так чинить!Прощайте!
Шок до Сторонній спостеріга Показати IP 2 Травня 2014 22:14
"Пан, чи пані" просять такі поняття як "ПОРЯДНІСТЬ" і пані Приходько ну об"єднувати, тому що це поняття не поєднуванні. І я, на відміну від вас, "Сторонній спостерігачу" не сторонній спостерігач, а як раз з того пекла і все знаю не від когось, а тільки із того що бачено в чуто. А посади тієї, боронь боже. Хай займає той, хто вважає себе достойним, мене посада не цікавить, мені, як сказав один кіногерой "За ержаву обидно" І прикро, що таку пройдисвітку називають порядною людиною.
Для "порядної" Світл Показати IP 2 Травня 2014 22:45
Керівником повинна бути людина,яка знає,що таке результат співпраці з підлеглими. Чи відомо Вам,пані Світлано,що таке тактовність??? Так от,це розвиток та формування в собі таких рис характеру,як витримка,стриманість,терпимість і знання своєї справи,що Вам непритаманні.Ви ж,шановна Приходько,за багато років свого керування,на жаль,отримали лише знецінення репутації.
Дрозюк Показати IP 4 Травня 2014 13:43
Шановні колеги, за задрипаною світланою, давно плаче ПРАВИЙ СЕКТОР та САМООБОРОНА!!!! Хабарниця та б*ядюга ще та!!!! Особисто напишу позов в Обласну прокуратуру!!!
Берестечан Показати IP 4 Травня 2014 15:05
якщо такі люди як приходько залишаться на своїй посаді,то за що вмирала небесна сотня? за ті квартири в луцьку , львові за маеток в берестечку? хіба могла одинока жінка з дитиною на руках не кравши здобуде це все? а скільки пішло державних грошей на утримання любовників ? вона ж любила лише молоденьких. а їм потрібна не стара кляча , а її доходи. ганьба! ганьба тим людям що підтримують таких сволот!
Шок до Берестечан Показати IP 5 Травня 2014 10:56
Дуже влучно сказано. Молодець Берестечан. Молодим коханцям треба платити. А щоб щодня приїздив, то ще й державну автомашину висилати за ним, та відвозити коханця вранці на роботу. А власні машини міняє як рукавички. За свої "чесно заробленні" мабуть? І про "Небесну сотню" правильно. Не за таких ку...вів помирали діти на Майдані. А якщо такі як Приходько залишаться на посаді, то кров цих дітей проллялася марно. ГАНЬБА. ГАНЬБА, ГАНЬБА.
Лучанка Показати IP 7 Травня 2014 21:28
Шановне панство, не діліть портфелі. На цю посаду претендент - Рижук В.І., права рука Башкаленка і головна РЕГІОНАЛКА Берестечка.
берестечани Показати IP 11 Травня 2014 18:43
якщо такі неуки будуть керувати установами країни тоді нам з вами грош ціна. та рижук в даний час на своїй посаді навіть план роботи скласти не вміє. морду правда велику має.
КОЛЕГА Рижук В.І. Показати IP 13 Травня 2014 16:31
Шановні дописувачі! Запамятайте на майбутнє, якщо хочете досягти чогось у житті то не зазадріть іншим, не займайтесь плітками і наклепами! Такі риси і поведінка зїдає з середини, а вам ще жити і жити! Для малограмотних повідомляю, що головним регіоналом Берестечка був Лейбик О.В.! І НАВЧІТЬСЯ СВОЇ ПЛАНИ СКЛАДАТИ В Ж ИТТІ ТАК ЩО НЕ БУЛО ПОТРЕБИ НАМАГАТИСЬ ЗАЙНЯТИ ЧУЖЕ МІСЦЕ... БУДЬТЕ МУДРИМИ І ВСЕ БУДЕ У ВАС ДОБРЕ...
справедливість Показати IP 2 Червня 2014 05:07
Пенсіонери мають б

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus