USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Директорку психоневрологічного диспансеру на Волині покарали за преміювання власної доньки

24 Березня 2020 13:15
На Волині директорку психоневрологічного диспансеру покарали за незаконне преміювання доньки.

Про це інформує прокуратура Волині.

Любомльський районний суд, розглянувши за участі прокурора галузевого відділу прокуратури Волинської області 18 протоколів про вчинення директором одного із психоневрологічних диспансерів області адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, притягнув посадовицю до відповідальності у виді штрафу.

Очільниця закладу, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів, видаючи накази про преміювання своєї доньки – працівниці цього ж інтернату, й не повідомляючи про наявний конфлікт інтересів Волинську обласну раду чи Національне агентство з питань запобігання корупції.

Суд визнав її винною у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян зі сплатою судового збору понад 420 грн
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 25 Березня 2020 10:50
Цікаво?Чи повідомив романюк директор оцз про рідну сестру своєї дружини яка працює в нього не простим бухгалтером?І премію він їй дає кожен місяць 100 процентів а іншим 40?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus