USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Є «нові факти» про кандидата на посаду директора психоневрологічного інтернату

27 Квітня 2014 08:00
Облдержадміністрація вже сумнівається, чи достойна Світлана Приходько очолити Берестечківський психоневрологічний інтернат.

Нагадаємо, 10 квітня під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я людини сьогодні депутати вирішили продовжити контракт з директором Берестечківського психоневрологічного інтернату Світланою Приходько.

Зокрема, таку рекомендацію озвучила директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Мишковець.

За цю кандидатуру висловилась і голова комісії Галина Майко, яка повідомила, що під час візиту до закладу ніхто не виявияв порушень, зате в усіх добрі відгуки про керівника, у тому числі й від підопічних.

За проект рішення щодо продовження терміну дії контракту зі Світланою Приходько на посаді директора Берестечківського психоневрологічного інтернату члени комісії проголосували одноголосно «За» і винесли його на розгляд сесії.

Однак, 25 квітня, під час першого пленарного засідання 25 чергової сесії облради, за поданням голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта, це питання зняли з порядку денного.

Очільник ОДА поросив зняти це питання, бо виявилися «нові факти» з приводу кандидатури Світлани Приходько. Що це за факти – він повідомити відмовився.

«Ми це питання переглянемо. Коли факти, які стали відомі, підтвердяться, їх озвучать. І, можливо, винесеться проект рішення з пропозицією підтримати іншу кандидатуру», - повідомив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
кадровик Показати IP 27 Квітня 2014 08:16
Потуги Пустовіта щодо кадрових ротацій марні, тому що все тимчасове. Прийде новий президент, а з ним - і новий "смотрящій", і вони кругом поставлять інших людей. Хто б не був, але серед них не буде тимошенківців і свободівців. Тому підхід Пустовіта до лєнінського лозунгу "кадри рєшают всьо" - праця Сізіфа.
333 Показати IP 27 Квітня 2014 08:37
Приходько Світлана хороший керівник. Де Ви , різні пустовіти, були коли цей інтернат розвалювався, була там нищета. Зараз там поробили ремонти, утритмують порядок. Вже значить хтось з ваших однопартійців поклав око на це уходжене тепер місце.
дідо Показати IP 27 Квітня 2014 08:54
Клімчукові "орли" з легкістю розведуть Пусовіта.ОДА потрібно вичищати повністю ,аж до прибиральниці та водія.Всі були у схемі відмиванні державних коштів.
Лучанин до дідо Показати IP 27 Квітня 2014 19:46
Ти з головою дружиш???
Берестечко Показати IP 27 Квітня 2014 10:34
27 років ідеальний порядок.Пустовіт користується коментарями в інтернеті.Ганьба
Анонім Показати IP 27 Квітня 2014 11:11
Ганьба Пустовіту! Геть з посади! А кадри берегти треба, ростити, вчити і тоді не буде подібних Гриші! Попався! Геть!
Anonimus Показати IP 27 Квітня 2014 12:20
Все те, що написано зверху суцільна брехня. Обслуговуючий персонал, очолюваного нею інтернату, за те, що би призначили нового директора закладу. При призначенні кандидата на посаду директора, а також діючий керівник закладу, повинен пройти повну перевірку люстраційного комітету Волині.
sv до Anonimus Показати IP 27 Квітня 2014 13:46
Хто такий люстраційний комітет ? Хто ці люди? Які у них повноваження, освіта, досвід роботи у державному управлінні? Вони хоч поняття зелене мають, що країною ( і областю, і державною установою) управляє все-таки не кухарка? Кожен має займатися своєю роботою - лише тоді буде порядок у країні! Біда у тому, що беремося не за свою справу, вважаємо, що на "народному віче" можемо "погаласувати" за невідомо-кого, а потім дивуємося, що у владу приходять барани!
Прохожый до Anonimus Показати IP 28 Квітня 2014 15:53
Огласите весь список пожалуйста !!! Anonimus - это не весь обслуживающий персонал!!!! и то личность непонятного происхождения!!!
зацікавлений Показати IP 27 Квітня 2014 20:52
Приходько Світлана Іванівна хороший керівник. Даний інтернат -це специфічний заклад, заклад для психічно хворих людей. Призначити іншого керівника, без елементарного досвіду роботи - це не професійно. Для того, щоб оцінити роботу Світлани Іванівни необхідно поїхати у подібні інтернати в іншій області. Моя дочка перебувала у подібному інтернаті у Львівській області, умови не порівняти. Розвалити все, що створено роками легко, а що потім.Такий керівник піде з посади сам, а не з політичних мотивів - це було б правильно.
українець Показати IP 27 Квітня 2014 21:46
все що написано про пані Приходько-брехня!!! Вона зробила!!! що зробила??? давали гроші ще й які то й зробила! а відкату скільки??? а зрештою вона була на роботі то й робила не прийшла ж проспати 28 років! пора самому вже піти! не встиду ні совісті повторно проситися переглянути поновлення! ганьба!!! а Пустовіт правильно зробить якщо звільнить і чим раніше тим краще! І йому лише честь!
Прохожый до українець Показати IP 28 Квітня 2014 15:16
Ты не українець а хохол завистливый Напиши лучше что ты полезного сделал для Украины? и кому помог в этой жизни?
берестечко Показати IP 27 Квітня 2014 21:54
я згідний з українцем! Пустовіт слів на вітер не кидає! я знаю ще з міської ради! І все ж таки людина пенсійного віку,землі під собою не бачить! В зайнятості тисячі людей безробітні з вищою освітою! яка Україна витримає таке навантаження,схаменіться. звільняйте !!!
Прохожый до берестечко Показати IP 28 Квітня 2014 15:25
Вот читаю тут вас и поражаюсь!!! Все настроены только что то поломать и разрушить!!! А вот построить и создать тут таланта не хватает!!! Такое впечатление что все в Берестечко рвутся на эту посаду. Так если уже такой расклад то пишите список претендентов и тогда будет видно кто всё это затеял и мутит воду !!! А то схаменіться. звільняйте пишете а альтернативы не предлагаете!!! Как то это не правильно!!! Да и вообще Вам скажу и не по мужски как то Тролить женщину!!!
ікс до Прохожый Показати IP 28 Квітня 2014 18:13
а ти прихожий визначся -українською або російською пиши! чи це для замилювання очей?
Сергій Показати IP 27 Квітня 2014 22:41
Вважаю Світлану Іванівну достойним керівником, котра за багато років довела свій професіоналізм не просто на словах.
Миколайович Показати IP 28 Квітня 2014 11:11
риба,де глибше,а посадовець де тепліше.Це можна сказати про пані Приходько.Хто б не був при владі,вона обов'язково притреться.Чи аграрна партія,чи народна,чи батьківщина,чи регіони,там Приходько,лиш би втриматись на насидженному місці,ось і зараз чіпля ється .
Прохожый до Миколайович Показати IP 28 Квітня 2014 15:50
А Вы я гляжу только по партийным признакам людей оцениваете ))) не важны профессиональные качества главное что бы был "правильной" на ваш взгляд и вектор партии!!! А профессиональный руководитель и отличается тем от демагогов что при любой власти делает свою работу!!!
Горохівчанка Показати IP 28 Квітня 2014 12:23
Приходить час,коли треба достойно зійти зі сцени. Щоб ти не зробив доброго для людей - все нівелюється. Вважається, що посадовець не повинен мати ні хати, ні машини - бо значить вкрав. І який би ти не був чесний, всерівно в чомусь запідозрять і звинуватять..Незамінних людей немає, навіть якщо це буде в сто раз гірша кандидатура, але нова. Така, на жаль, наша українська ментальність. Обгадити людину, яка протягом багатьох років чесно віддавалась роботі, ми вміємо, а от подякувати, як слід, таким людям не завжди. Знаю Світлану Іванівну, яка багато років працює І віддається своїй нелегкій роботі. Не бійтеся втратити посаду - ви збережете здоров'я і продовжите собі життя. А ті люди які обгаджують Вас і гроша Вашого не стоять. Я вважала, що то тільки регіонали звільняли всіх підряд, а тут нова влада наступає на ті ж граблі.
прохожый до Горохівчанка Показати IP 28 Квітня 2014 15:43
Знаете если бы это был какой то комбикормовый завод то с вашим доводм "Незамінних людей немає, навіть якщо це буде в сто раз гірша кандидатура, але нова." можно согласиться и поддержать но это психоневрологічний інтернат где очень большая ответственность за этих людей за которыми нужен глаз та глаз, которых нужно обогреть обстирать и в конце концов накормить!!! А время у нас сейчас такое что нет смысла да и преступно пытаться ставить под удар этих всех людей!!! А опыту работы этого руководителя можно только позавидовать да и как вы говорите сказать СПАСИБО за то что сделано для этих людей которые находятся в пансионате!!!
небайдужий Показати IP 28 Квітня 2014 19:32
цікаво... а скільки МАМАн заплатила щоб про неї гарно писали? а може то сама пише???
прохожый до небайдужий Показати IP 29 Квітня 2014 10:17
Добрі слова та вчинки говоряться і робляться від души і безкорисно !!! А ви шановний мабуть судите по собі бо звикли все для людей робити за гроші!
миколайович Показати IP 28 Квітня 2014 22:56
згадується фільм "весілля в малинівці,а також твір А.П.Чехова,надіюсь здогадаєтесь.Як це схоже з нашою пані Приходько.сьогодні чергово,з допомогою подружки Майчихи,провела показову перевірку для комісії в інтернаті.І не здивуюсь якщо завтра пройде люстрацію.і знову на п'ятихвилинках почуємо,як вона працює,а всі інші,такі сякі нічого не роблять.І така наша холопська наТура,опустимо голови,проковтнемо приниження і працюватимо,а там і оброк на панщині у нашої пані відробити:посадивши,посікти,зібрати,а попробуй щось сказати,станеш ворогомN1.А якщо слабке серце,готуй місце в лікарні,бо доведе тебе,як вже не одну працівницю довела.
Інна Показати IP 29 Квітня 2014 00:32
Вона не чесна людина!!!
Інні Показати IP 29 Квітня 2014 08:53
Не бійся Інна, скажи в чому?
рідня підопічних інт Показати IP 29 Квітня 2014 21:40
Світлана Іванівна - чи не єдиний керівник психоневрологічних інтернатів в України, який ставиться до своїх хворих підопічних, як до рідних дітей. Хто вам (всіляким "небайдужим" -"миколайовичам"-"іннам" та іншим проплаченим брехунам та просто злим створінням), дав право лити бруд на Людину з великої літери. Ми вдячні Богу, що саме Світлана Іванівна стоїть на чолі спокою наших хворих рідних, і не дає таким як ви, ставитися до психічно хворих людей як до списаного сміття.
присутнім Показати IP 29 Квітня 2014 22:06
А ви давно були в Берестечку? Якщо ні - то приїдьте і подивіться, що там робиться - лікарні ( в яку в свій час приїздили лікуватися з сіл Рівненської і Львівської областей) практично не існує, завод продтоварів розвалили, цегельний завод розвалили, колгоспи розвалили, комунгосп розвалили, сільпо доживає свого віку (магазини прихватизували), музей напіврозвалили, будинок побуту закрили, один плодоконсервний завод, дякувати Богу, ще сяк-так працює. На скільки учнів була розрахована школа? На 800. Скільки ходить учнів зараз? В якому стані ПТУ? Я не стверджую, що Світлана Іванівна ідеальна людина і працівник, але вона хоча б не допустила розвалу установи, щось за її керівництва примножилось і збудувалося. Якщо людина на своєму місці і працює - не надумуйте фактів і не придивляйтеся до її політичної орієнтації. А хто із заздрісних берестечківців проти - підіть на її місце і попрацюйте - спробуйте того хліба.
Шок. Показати IP 2 Травня 2014 21:25
От читаю про пані Приходько хвалебні дифирамби і дивуюся. А скажіть но мені, шановне паньство, які так хвалите С.В. і кажите що і кухарка може керувати, скільки ж то років було "Маман", коли вона очолила інтернат. Мабуть молода була, ні? то чому ж тепер не може молода людина, котра потребує і роботи і зарплати і родину утримувати очолити інтернат і спробувати також свої сили на цьому поприщі, чи "Маман" має царювати до скону і комусь іншому працювати зась.
рідня підопічних до Шок. Показати IP 6 Травня 2014 15:36
Так нехай ваша "молода людина, котра потребує роботи і зарплати", яка не має ні досвіду ні професіональних знань та навичок роботи із специфічними хворими, спробує очолити і підняти з руїн такі волинські психоневрологічні інтернати, наприклад як в Олиці або в Руді, у яких треба ще роками працювати і працювати, щоб підняти їх до рівня Берестечківського інтернату (Світлана Іванівна витратила на це майже три десятиріччя). Чому ваша людина хоче " спробувати свої сили" і розвалити своїм непрофесіоналізмом результат чужої кропіткої роботи, ставлячи у заручники життя сотен підопічних. Обливання брудом чесної людини і професіонала лише задля того, щоб зайняти її місце - це підло, і не за таку підлість помирала Небесна Сотня! Бог все бачить.
Міщанин Показати IP 2 Травня 2014 23:01
Претенденти на посаду - заступник директора інтернату, заплатив за посаду в Горохові, а теперішня директорша Горохівського інтернату заплатила в Києві от і керує, а його відправили в Берестечко. А тепер є можливість стати директором. Другий претендент - Сокальський, мама хоче купиту синові посаду директора (мама старша медсестра інтернату, права рука директорші). Для доці вже купила посаду директора школи. Тож кого ставити директором?( хто заплатить більше)
берестечани Показати IP 4 Травня 2014 17:39
злодійка,що всі роки наживала добро за рахунок підопічних, 2 квартири в луцьку, 1 львові, помістя в берестечку, машина.і все це за рахунок зарплати? то стид і срам для берестечка.шкода людей,що так тяжко працюють на неї і мовчать. не бійтеся говоріть! злодіїв та хамів треба гнати!
Шок до берестечани Показати IP 5 Травня 2014 10:58
100% підтримую Берестечанина. Гнати. І не тільки гнати. По таких злодюгах тюрма плаче.
Шоку Показати IP 8 Травня 2014 08:20
Назвіть, будь-ласка, ще хоча б одного з більш-менш успішних керівників у Берестечку. Якщо всіх гнати, то можна залишитися біля розбитого корита.
Анонім Показати IP 1 Січня 2015 17:27
ПРИХОДЬКО С.І. ЗЛОДЮГА ОБІКРАЛА ПІДОПІЧНИХ ,ЗА ІХНІ ГРОШІ КУПИЛА ТРИ КВАРТИРИ,МАШИНИ МІНЯЄ,І СВОІЙ ДОЦІ ВІДСТІГАЄ ТИСЯЧАМИ.З НЕВЕЛИКОІ ДЕРЕКТОРСЬКОІ ЗАРПЛАТИ.КОЖНОГО СИЗОНУ КУПЛЯТИ СОБІ І ДОЦІ ШУБИ ,ПОЛУШУБКИ НОРКОВІ МАЄ ВЖЕ ДО КОЛЬОРУ Д ВИБОРУ
Оличанка до родичів Показати IP 26 Липня 2015 01:56
А ви були в Олицькому ПНІ, що триндите про "руїни"? Приїдьте, подивіться, а тоді виносьте свій вердикт!
Антоніо Показати IP 21 Жовтня 2015 19:03
Директор Берестечківського буд. Інтернату Приходько С. І. дбає за всіх і кожного, але саме як? Нещодавно в будинок привезли з Донецьку підопічну – сепаратистку. Відношення до неї нашої любої П. С. І. як до рідної сестри по крові. На день по 5 разів бігає до неї, окремо для сепаратистки печуть стегенця дають бутерброди з ікрою. В кімнату до неї поставили стіральну машину, щоб прали санітарки окремо від всіх. Коли приїзджає чоловік сепаратистки, (а він якийсь депутатік чи щось каке ) то санітарки крутять кучері їй, малюють ногті (наводять марафєт). Директор сама іде в корпус до сепаратистки, щоб бачив яке тут гарне відношення до його жінки, і щоб той кінув в карман пару копійок. Якщо вона такий хороший директор, то чому вона не відноситься так до всіх підопічних, тому, що не всі мають що положити в карман директору. А тут санітарки не мають права на мінуту відійти від сепаратистки. За рахунок таких чоловіків і родичів підопічних наша Приходько С. І. має змогу кілька разів на рік їздити по дорогих курортах, лікувати свій гіморой. До всіх працівників дудинку ставиться як до нелюдів, матюкає трьох поверховими матами. Такого директора треба гнати в шию! Підопічні з ранку до ночі вилизують все в неї в дома, миють, приберають в хаті і біля хати. Медпункт і контора вибирають для неї всі городи, цього року картоплі вибрали аж 5 мішків, господиня як не як! Здасть в будинок ту картоплю, а гроші візьме як за 25 мішків. Гнобить тих людей опускає нище плінтуса, бере хабарі на ліво і на право – в цьому заключається її робота директором. Хай згадає сама вона коли прийшла на роботу в різінових чоботах і хустині, а заразвсе готове печене, варене, полуфабрикати все додому їй тащать. Зараз балатується в депутати в обласну раду! Не дарма скрізь бардак на Україні коли у нас такі люди приходять до влади то дбають тільки про свій карман, а не за людей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus