USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Хто очолить Волинське бюро медико-соціальної експертизи

11 Березня 2020 15:47
На черговій сесії Волинської обласної ради буде призначений головний лікар Волинського обласного бюро медико-соціальної експертизи.

Про це йшлося 11 березня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення про головного лікаря Волинського обласного бюро медико-соціальної експертизи.

Як розповіла заступниця керуючого справами, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату облради Мирослава Якимчук, попередньо відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного лікаря Волинського обласного бюро медико-соціальної експертизи.

У результаті засідання конкурсної комісії переможцем обрано Василя Васильовича Тимощука. З ним рекомендовано заключити контракт терміном на п’ять років.

Члени комісії підтримали проєкт рішення. Далі його мають розглянути на сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus