USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинське обласне бюро судово-медичної експертизи побудує новий корпус у Луцьку

8 Лютого 2019 15:02
Новий адміністративно-лабораторний корпус побудують на вулиці Стефаника, що поблизу вулиці Ковельської у Луцьку.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва адміністративно-лабораторного корпусу Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи зі знесенням приміщення господарського корпусу (літер В-1) на вулиці Стефаника, 3-а видали відповідно до наказу начальника управління містобудування та архітектури Луцької міськради.

Нове будівництво відповідає генеральному плану та плану зонування Луцька. Гранично допустима висотність будівлі становить 11,4 метра, максимально допустимий відсоток забудови ділянки, відповідно до містобудівного розрахунку – 25,8%.

Земельна ділянка розташована в зоні санітарної охорони водозаборів Луцького родовища підземних вод II поясу. Мережі водопроводу та каналізації потрапляють в зону будівництва і підлягають перенесенню згідно з проектом, погодженим з власниками інженерних мереж. Земельна ділянка на праві постійного користування передана для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus