USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Хто прибиратиме ЦНАП у Луцьку

31 Січня 2018 11:44
До штату Центру надання адміністративних послуг включать 4 працівники, які займатимуть його прибиранням. Зарплата одного працівника становитиме 4500 гривень.

Про це йшлося 31 січня під час пленарного засідання 37 сесії Луцької міської ради.

Як пояснила раніше директор департаменту «ЦНАП» Лариса Карп’як, у листопаді був оголошений тендер на прибирання ЦНАПу – у переможця виявили невідповідність документів, тому договір уклали з наступною фірмою, яка з Києва. Проте, каже Лариса Карп’як, у зазначений термін 2 січня працівники цієї фірми не приступили до прибирання, тому згідно з договорами найняли 4 працівники, зарплата яких виплачувалася з фонду заробітної плати адміністраторів.

На розгляд депутатів був винесений проект рішення, в якому пропонується внести зміни до рішення міської ради, та включити до штату ЦНАПу 4 працівники з зарплатою у 4500 гривень за місяць.

Обранці громади підтримали відповідний проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus